Bu bina geleceğin hafızlarına yetmiyor

Hıdırlık Kur'an Kursu velileri fiziki yetersizliğin geleceğin hafızlarını zor durumda bıraktığını söyledi.

08 Şubat 2019 Cuma 21:46
Bu bina geleceğin hafızlarına yetmiyor

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hıdırlık Kur’an Kursu’nda geleceğin hafızlarını ziyaret etti.

Yöneticilerle ve öğrenci velileriyle sohbet eden Gül, talep ve isteklerini dinledi. Kurs yöneticileri ve veliler Kur'an Kursuna talebin çok fazla olduğunu, fakat bu talepleri karşılayacak fiziki imkânların yetersiz olduğunu söyledi. Taşımalı gelen talebeler için servise ihtiyaç duyduklarını belirten kurs yöneticileri, bu sebeple öğrencilerin mağdur olduğunu ifade etti.

Çorum’dan daha küçük şehirlerde bile daha büyük Kur'an Kurslarının olduğunu belirten kurs yöneticileri ve öğrenci velileri, Çorum’a acilen öğrenci kapasitesi yüksek olan bir kurs hizmet binası yapılması gerektiğini ifade etti.

Kur’an öğrenmenin ve öğretmenin faziletli bir iş olduğunu belirten Gül, öğrenci velileri ve kurs yöneticilerinin söylediklerine katıldığını belirterek, “Öyle arzu ediyorum ki yaptığınız bu hizmeti, bu hayır işini, daha el verişli, daha yüksek kapasiteli, daha güzel fiziki ortamlarda yapacaksınız. Çorum’umuza yakışır bir Kur’an Kursunun Çorum’da yapılması beni de çok mutlu edecek” dedi.

Gül, öğrenci velileri ve kurs yöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından sınıfları gezerek talebelerle sohbet etti. Gül, hafızlığa çalışan talebelere lokum ikram etti.

Son Güncelleme: 09.02.2019 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HACI 2019-02-09 09:54:30

Yetmiyorsa ortaya bi sıra daha dizin.