Bu teneffüs bir başka güzel

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un '40 dakika teneffüs’ sözü yerine gelirken, kurum ve belediyelerden öğrencilere destek geldi.

07 Ekim 2020 Çarşamba 20:51
Bu teneffüs bir başka güzel

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, ‘Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız’ sözü yerine geldi.
Bakan Selçuk'un ‘40 dakika teneffüs’ sözüne kayıtsız kalmayan birçok kurum ve belediyelerden destek geldi. Kurum ve belediyeler kendi illerine özgü yiyeceklerle destek oldular. Çorum’da da bu kapsamda şu ana kadar 20’ye aşkın belediye ve kurumdan öğrencilere çeşitli hediyeler gönderildi.
Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Pandeminin gölgesinde açılan okullarımıza desteklerini esirgemeyen, başta Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın olmak üzere Niğde Belediyesi, Burdur Belediyesi, Gümüşhane Belediyesi, Sivas Belediyesi, Amasya Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Rize Belediyesi, Erdemli Belediyesi, Kırıkkale Belediyesi, Kastamonu Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor Futbol Kulübü, Başakşehir Futbol Kulübü, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Rize Valiliği, Osmaniye Belediyesi, Kahramankazan Belediyesi ve Çubuk Belediyesi başkanlarına ve çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Türkiye olarak biz birlikte güçlüyüz. Eğitime desteği esirgemeyen tüm belediyelere, kurum ve kuruluşlara minnettarız."

Son Güncelleme: 08.10.2020 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.