Çorum'a 7/24 kütüphane

Çorum’da sosyal medya üzerinden  başlatılan ‘Çorum’a7/24 kütüphane’ kampanyası başlatıldı.

18 Ekim 2021 Pazartesi 22:39
Çorum'a 7/24 kütüphane

Çorum’da sosyal medya üzerinden  başlatılan ‘Çorum’a 7/24 kütüphane’ kampanyası, Twitter, Instagram ve Facebook kullanıcıları tarafından  açılan hastag ile yoğun ilgi gördü.

Çorumlular ve şehrimizde misafir olan öğrenciler, ülkemizde bir çok ilde örnekleri bulunan ve yapılan değerlendirmelerde, binlerce öğrenci ve vatandaş tarafından aktif olarak okumak, ders çalışmak ve araştırma yapmak amacı ile kullanıldığı tespit edilen 7/24 kütüphane uygulamasının hem Çorum’a, hem de il dışından öğrenci ve akademisyen olarak gelen insanlara büyük fayda sağlayacağı kanaatinde.

Kampanyaya destek verenler, ‘Eğitim ve okumanın medeniyetler, ülkeler ve şehirler arasında oluşturdukları farklılıklara bakıldığında, geliştirmek için gelişmek, gelişmek için ise okumak, çok okumak ve hep okumak gerekli ve hatta şarttır.’ İfadelerini paylaştı.

Çorumlular, bu bağlamda daha çok okumuş, bilinçli ve gelişmiş bireylerle dolu bir şehir olmak adına il genelinde başlatılan ve 7’den 70’e destek gören 7/24 kütüphane uygulamasının bir an önce kentte faaliyete geçirilebilmesi için açılan #CorumYediYirmidortKutuphane @HibrahimASGIN @valimustafacftci hastag’leiıne yetkililerin de somut adımlarla destek vermesini istedi.

Son Güncelleme: 19.10.2021 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165