Diriliş setinde heyecanlı anlar

İstanbul'daki ‘Öncü Spor Kulüpleri Buluşması’ na Çorum'dan katılan iki isim Diriliş Ertuğrul Dizisi'nin setini ziyaret etti

16 Ekim 2018 Salı 14:49
Diriliş setinde heyecanlı anlar

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen ‘Öncü Spor Kulüpleri Buluşması’ Türkiye'nin farklı illerinde faaliyet gösteren spor kulüplerinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.
Türkiye'nin öncü sporcuları 2018 buluşması İstanbul'da büyük bir katılımla gerçekleşirken, geleceğe dair hedefler masaya yatırıldı. Dolu dolu 3 gün özel etkinliklerle gerçekleştirilen buluşmada, İmam hatip neslinin sporla tanışması, özendirilmesi, müsabakalara katılarak dereceler alınması çalışmalarına ağırlık verilmesi önerildi.

İBB Rumeli Kavağı Marmaracık Gençlik Kampında düzenlenen 3 günlük etkinlikte, Türkiye'de İmam Hatip neslinin sporda da temsilcileri olan illerin Öncü Spor Kulüpleri 2018 yılı buluşmaları kapsamında bir araya geldiler. Çorum’u temsilen Öncü Gençlik ve Spor Kulübü İl Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Bolat katıldı.

5 Ekim Cuma günü İBB Marmaracık Gençlik Kampı'nda başlayan programın açılış konuşmasını Öncü Genel Başkanı Yavuz Kurt yaptı. Kurt’tan sonra CNNTÜRK Spor Müdürü Emre Tilev, Genel Müdür Mehmet Baykan, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.
Kampın öğleden sonrası seansında Oku Düşün Derneği Genel Başkanı eğitim ve Koçluk Uzmanı Serkan Ekmen tarafından kulüp başkanlarına özel hazırladığı ve katılımlarını sağlayarak algılama, hafıza denetimi ve iradenin kullanılması ile ilgili eğitim sundu.

Öncü Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulundan Av. Hasan Hüseyin Kalender, katılımcı spor kulüpleri başkanlarına söz vererek çalışmaları hakkında bilgiler sundular. Çorum Öncü Gençlik ve Spor Kulübü İl Başkanı Mustafa Yüksel de, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Usta öğreticiler, Toplantıda 4 bin yıllık hafıza oyunu olan Mangala, 1920’den sonra dünyaya yayılan T-Tangram Abolone, Hikaye küpleri oyunlarının da programa damgasını vurdu.
Açılış programından sonrasında katılımcılar toplu olarak resim çektirdi.

GENÇLİĞE VE SPORA DAİR SORUNLAR ELE ALINDI
Anadolu’dan gelen spor kulüplerinin yoğun katılımla büyük ilgi gösterdikleri buluşmada, gençliğe ve spora dair sorunlar ele alınarak, kulüp çalışmalarında karşılaşılan problemler, çözüm önerileri ve yeni projelerin konuşulduğu bir istişare toplantısı düzenlendi. İllerden gelen kulüp başkanları toplantıda söz alarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.
Organizasyon yapılan branş tanıtımlarının ardından İBB Marmaracık Gençlik Kampı'nda düzenlenen spor müsabakalarıyla devam etti. Etkinlik Diriliş Ertuğrul setinin gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Çorum adına katılan Mustafa Yüksel ile Halil İbrahim Bolat Diriliş Ertuğrul dizi setinin gezilmesi sırasında oyuncular ile fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2018-10-16 15:52:49

habere bak bee. Okumazsak çok mahrum kalırdık çok bilgilendik çok.

Avatar
Okur 2018-10-16 17:12:09

Okurken çok heyacanlandım kalbim duracak sandım . Bu tip haber yaparken önceden söyleyin.