Enes Başkan Çorum’da

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı, Karadeniz Bölgesi turu kapsamında Çorum teşkilatı ile bir araya geldi.

02 Nisan 2023 Pazar 21:33
Enes Başkan Çorum’da

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, Karadeniz Bölgesi illeri ziyaretleri kapsamında Çorum'a geldi. Vakfın Çorum Teşkilatı ile iftarda buluşarak bir süre sohbet eden Kayabaşı, gençlerle akşam namazı buluşması gerçekleştirdi.

MUHAFAZAKAR DEVRİMCİLER MİLLETİ İÇİN KOŞACAK'

Gençlere hitap eden Kayabaşı şöyle dedi: "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun. Bizleri burada misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Çorum benim için müstesna bir yere sahip. Bulunduğum her yerde ‘Çorumlu'nun yaptığını herkes yapamaz’ sözünü hatırlatıyorum. Çorum'da 6 yıl vakfımızda hizmetler yaptık. Şimdi bayrağı devir ettiğimiz Bahadır Kıyıklık kardeşimiz ve ekibi, o bayrağı devir aldığı yerden daha yükseklere ulaştırdı. Güzel işler çıkarıyorlar. İl Başkanımız nezdinde hepinizi tebrik ediyorum. TÜGVA olarak yakın zamanda yaşadığımız deprem felaketinde ilk gün itibariyle sahadaydık. 11 ilimizi etkileyen deprem bölgesinde vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için gayret ettik. TÜGVA  olarak her zaman milletimizin hizmetindeyiz. Ben bu vesileyle deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin. Devlet millet el ele her türlü zorluğun üstesinden geliriz evelallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 2002 tarihinden bu yana büyük bir devrim gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımızın biz gençlere hedef gösterdiği Türkiye Yüzyılı vizyonunun TÜGVA teşkilatları olarak farkındayız. Bizler de muhafazakar devrimciler olarak her zaman ve her şartta devletimize ve milletimize faydası olacak her işte en ön saflarda koşturacağız."

KIYIKLIK: ‘SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık ise şöyle dedi: “Vakfımızda bugün bizler için çok müstesna olan bir insanı ağırlıyoruz. Önceki dönem İl Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Enes başkanımızın yeri bizler için çok müstesna bir yere sahip. Kendisi ile 3 yıl yakinen çalışma fırsatı bulduk. Kendisinden Teşkilatçılığı öğrendik. Her zaman bir ağabey gibi bizlere destek çıktı. Çorum'un bir evladı olarak Enes Başkanımızın Çorum'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Ben bu vesileyle vakfımızı ziyaret ettiği için başkanımıza ve siz kıymetli gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün iftar sevincini beraber yaşadık. TÜGVA Çorum olarak her zaman ve her yerde gençlik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Allah rızası için gece gündüz durmadan koşturuyor, daha fazla ne yapabiliriz diye arkadaşlarımızla istişare ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde biz gençler, Türkiye Yüzyılı için durmadan koşturacağız. Tekrardan katılan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayımız hepimize mübarek olsun."

Son Güncelleme: 03.04.2023 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2023-04-02 21:45:28

Allah sızden razı olsun Enes baskanım.Emeklerınız cok buyuk.Basarılarınızın devamını dılıyoruz.Şehrımıze hosgeldınız

Avatar
Çorumlu 2023-04-02 21:55:05

İyisiyle kötüsüyle Çorum’da güzel işler yaptı. Başarısı sonucunda genel başkan Yardımcısı olmuş. Tebrik ederiz. Güzel buluşma olmuş

Avatar
Ahmet 2023-04-02 21:59:53

Allah sızden razı olsun Enes abi.

Avatar
Bekir 2023-04-02 22:00:52

Yaz okulundakı emeklerını yakınen bıldıgım bır kuran kursu hocası olarak.Sevdıgımız bır ınsan.Her zaman beklerız

Avatar
Fatih 2023-04-02 22:20:32

Emekleriniz zayi olmasın gençler. Allah yardımcınız olsun

Avatar
Fatih 2023-04-02 22:28:03

Basından takip ettiğim kadarıyla Tügva Çorum'da güzel işler yaptı. Halen de yapıyorlar. Gençlere başarılar diliyorum. Darısı diğer sivil toplum kuruluşlarına

Avatar
Hasan 2023-04-03 16:22:12

Siyasi görüşlerimiz farklıdır, değildir mühim değil. Ancak inandıkları ideal, misyon uğruna durmadan koşturup dik duruyor bu ekip. Memleketini seven bütün oluşumlar böylesine koştursa memleket daha güzel bir yer olur. Tabela takılı binalarda oturup kalmamak lazım.