Eylül'de yeniden başlıyor

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Çorum'da incelemelerde bulundu

03 Ağustos 2018 Cuma 12:44
Eylül'de yeniden başlıyor

Eylül 2018'de okuma-yazma seferberliği yeniden başlıyor.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül Çorum’a gelerek bir dizi incelemede bulundu.

Gül Çorum ziyaretinde Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

İskilip Halk Eğitim Merkezindeki toplantıya MEB Hayat Boyu Öğrenme Sosyal, Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ahmet Vefa Güler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Şube Müdürü Erhan Yaşar, İlçe Halk Eğitim Merkezi yöneticileri katıldı.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Gül toplantıda yaptığı konuşmada, “3400’ü geçen kurs modülümüzle vatandaşlarımıza hizmet vermek için çalışıyoruz. Her zaman her yerde ‘beşikten mezara kadar ilim öğrenme’ anlayışını taşıyoruz. Bizim yapacağımız çalışmalar gelişen, büyüyen Türkiye için katkı olacaktır. Kurslarımıza katılanlar arasında bilgisini artırmak isteyenler olduğu gibi daha sağlıklı, daha kaliteli bir hayat yaşamak isteyen kitleler var. Çok geniş bir alana hitap ediyoruz. Sizler alanın içindesiniz. Bölgenizdeki ihtiyaçları tespit ederek bugün ne yapmamız gerekiyorsa ona odaklanarak planlama yapmamız gerekiyor. Halk Eğitim müdürlerimizin halkla iç içe olarak daha çok insanımıza ulaşmalarını istiyoruz.” dedi.

Daire Başkanı  Ahmet Vefa Güler de Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde devam eden okur yazarlık seferberliğini Eylül ayında yeniden başlatacaklarını belirterek, okur yazar olmayan vatandaş kalmamasını hedeflediklerini belirtti.

Daha sonra İskilip Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Mehmet Nezir Gül yapılan çalışmalar ve üretilen ürünler hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 03.08.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.