Gençlerin başkanı geldi

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Lise Koordinatörü Okan Özer, Çorum'da gençlerle buluştu.

23 Ocak 2022 Pazar 19:40

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Lise Koordinatörü Okan Özer, Çorum'da Türkiye Gençlik Vakfı l Temsilciliğinde gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle bir süre vakit geçiren Okan Özer, milli ve manevi değerlerin önemine değindi Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Özer,  sorularına doğru cevap veren dinleyicilere hediyeler dağıttı.

Türkiye’nin en önemli değerlerinin gençlik olduğunu belirten Özer, gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları gerektiğini belirterek, bu karlı karlı kış gününde, zor şartlarda gençlik buluşması için TÜGVA İl Temsilciliğine gelenlere teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, ''Başkanımıza vakfımızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Bugün Vakfımızda Çorum’dan 100 genç kardeşimizi ağırladık. Genel Başkan Yardımcımız Okan Özer'in ilimizde gençlerle buluşması bizleri çok mutlu etti. Bu kapsamda zor hava şartlarında programa katılan genç kardeşlerimize ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Okan Özer'e teşekkür ediyorum'' dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Lise Koordinatörü Okan Özer, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 23.01.2022 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerçek çorumlu 2022-01-24 10:45:29

Ey Akp ve vakıfları ayrıca gençlerle uğraşan her parti ; çocukların , gençlerin üzerinden çekin ellerinizi . Hayatı bu kadar siyasileştirmeyin.

Avatar
Gereksiz vakif tugva 2022-01-24 09:59:47

Ne ise yariyor bu tugva bir turlu anlamis degiliz. Vakif adi altinda , sozde genclere yardim ediyorlar ama isin asli Bilal Erdogan've akp 'ye yetistirmekten baska bir ise yaramayan bir vakif. Bunu surekli haber yapmanin ne geregi var. Buyuk ihtimal para veriyorlar bu haberler yapilsin diye.

Avatar
Çorumlu 2022-01-23 19:56:39

Ülkenin başarılı çocukları doktor hekim olup Yurt dışına gidiyor ortalık bunlara kalıyor yazık.. Hastanenin güvenliği hekimden daha rahat daha konforlu yaşıyor aynı maaşı alıyor...

Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2022-01-23 21:40:52

Gençlerin zor durumlarından yararlanarak kendine bağımlı hale getir, ondan sonra nereye istersen oraya götür.

Avatar
NE HALE GELDİK 2022-01-24 00:49:52

Iraklı Suriyeli Özbek Afganlı gençler ülkemize yerleşirken.
Bizim yüksek tahsil yapan başarılı gençler; dil öğreniyor, diplomalarına yeterlilik alıyor. Amerika Almanya gidiyor.
Ülkeyi terk eden bu mühendisler, doktorlar vs. başka devletlerin kalkınmasına katkı sağlarken, bizler çaresiz bakakalıyoruz.
Ebeveyn olarak bizler bu gençlere “ülkenizde kalın” diyemiyoruz. Ne acı bir durum. İçin burkuluyor

Avatar
Yapmayın 2022-01-24 07:30:21

Böyle haberler yapmayın canım sıkılıyor . Gençleri bu halde görmek üzücü. İlimle bir yerlere gelmeleri ögretilmek yerine tilkilikle bir yerlere gelmenin tüyoları öğretiliyor. Vah ki vah

Avatar
YILDIRIM HAN 2022-01-24 08:29:16

Ayrıstırmayalım birlestirelim bütün güzellikler cocuklar ve ülkemiz icin.

Avatar
erdem 2022-01-23 22:23:03

böyle komik haberleride M.Demirer yapar. Lise kordinatörü, önemli kişi

banner165