Güzel Sanatlar’ın başarısı

Çorum’da 2000 yılından bu yana tüm sanatsal faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası başarılara...

02 Ekim 2014 Perşembe 10:31
 Güzel Sanatlar’ın başarısı


Çorum’da 2000 yılından bu yana tüm sanatsal faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Güzel Sanatlar Lisesi, 2014 mezunları ile hem müzik hem de resim alanlarında üniversiteye öğrenci yerleştirmede büyük bir başarıya imza attı.


Mezun olan 20 müzik alanı öğrencisinden 19’u üniversitelerin yetenek sınavlarına katıldı. 17 öğrenci sınavlarda başarılı olarak çeşitli  fakültelere yerleşti. Resim alanından mezun olan 22 öğrencinin de 19’u sınavlarda başarı göstererek çeşitli fakültelere yerleşti. Toplam yerleştirmede okul, % 87 başarı ile Türkiye genelinde Çorum’u öne çıkarmayı, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi’nin de gözde okullar arasındaki yerini korumasını sağladı.


Okul idaresi, bu başarının oluşmasında emeği geçen öğretmenleri ve tüm öğrencileri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.





Son Güncelleme: 02.10.2014 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.