Havadan bir başka güzel!

Prof. Dr. Hayrettin Karaman İHL Külliyesi ve Abdülhamit Han Tatbikat Camii'nin hava fotoğrafı görülmeye değer

12 Ocak 2018 Cuma 23:58
Havadan bir başka güzel!

Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi ve Abdülhamit Han Tatbikat Camii’nin hava fotoğrafı, eserin güzelliğini bir başka gözler önüne seriyor.

Çorum Belediyesi tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, İHL Külliyesi merkez alınarak ‘Liseler Kampüsü’ olarak adlandırılan bölgenin bir bölümü görünüyor

Malum olduğu üzere Liseler Kampüsü’nde külliyenin yanı sıra Fen Lisesi Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, pansiyonlar ve öğrenci yurtları yer alıyor.

İHL Kampüsü'nün modern binası ile birlikte eğitim-öğretim kalitesinin de yükselerek artması bekleniyor

Son Güncelleme: 13.01.2018 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaaa 2018-01-13 18:13:58

Arabistandamı yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyetindemi belli değil.

Avatar
Se26 2018-01-17 19:43:14

Arabistan da mı yaşıyoruz diyen zati safdil musluman bir ülkede 1000 yıldır Kuran bayrağının dalgalandığı şehitlerin kanlarıyla sulanan mübarek topraklarda yaşıyoruz çok şükür he senin gibi muterizlerde muhtemelen bizanslardan kalmış.Biz musluman olarak size de hakkı hayat tanıyoruz sen de git istediğin yere kiliseni kur ibadet et onemli degil

Avatar
İmamhatipli 2018-01-13 08:28:01

Gerçekten çok güzel bir eser oldu emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ancak böyle güzel bir okulun eğitim kamu oyunda daha fazla görünür olması daha fazla gündem oluşturması gerekir.
Bu tür okullarda görev yapmak herkese nasip olmaz.Günü ayı yılı kurtarmak adına değil vizyon oluşturmak adına yeni çalışmalar, projeler beklemek bizlerin en doğal hakkı.
Bu binaların, kamu oyu desteğinin, gördüğümüz kadarıyla milli eğitim tarafından verilen desteğin ve STK desteğinin hakkını vermekte başta kurum müdürleri olmak üzere burada çalışan arkadaşlarındır..