İHL’de mehterli karne töreni

İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yarıyıl tatiline mehter konseri ile girdi. Okul öğrencileri tarafından yeni oluşturulan ve...

24 Ocak 2014 Cuma 15:20
 İHL’de mehterli karne töreni


İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yarıyıl tatiline mehter konseri ile girdi. Okul öğrencileri tarafından yeni oluşturulan ve hazırlık eğitimleri devam eden İHL Mehter Takımı, ilk konserini karne programında verdi.

Okul Müdürü Hüseyin Kır, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı tören okul bahçesinde düzenlendi. Bir dönemi daha başarıyla bitirmenin sevinciyle yarıyıl tatiline ulaşmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, çeşitli yarışmalarda okullarına derece kazandıran e girdiği sınavlarda başarı elde eden arkadaşlarının sevincini paylaştı.

İlk olarak Satranç yarışmasında, Çorum İHL’ye birincilik kazandıran şampiyonların kupaları verildi.

Satranç Turnuvası genç Kızlar Kategorisi’nde ilk üçü kimseye kaptırmayan İHL’li öğrenciler Sümeyye Betül Şen, Hatice Şahin ve Büşra Karakuş’un kupa ve hediyeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Daha sonra Birey Dergisi Deneme Sınavı’nda dereceye giren Azra Kunduracı, Ahmet Aksoy, Salih Yaman, Büşra Uysal, Ayşe Şahin, Fatih Sağlam, Zeynep Kellerbağı, Fatih Özeşme ve Saime Karaca’nın hediyeleri yine öğretmenleri ve okul idarecileri tarafından takdim edildi.

Arkadaşları tarafından başarıları gururla alkışlanan öğrencilerin başarısı, İHL’nin yükselen başarı tablosuna altın harflerle yazıldı.

Öğrencilerine iyi bir tatil dileğinin yanında, ders çalışma konusunda tenbihlerde bulunan İHL Müdürü Hüseyin Kır, öğrencilerini yeni kurulan mehter takımının konseriyle başbaşa bıraktı.

Yıllar önce müstakil mehter takımı bulunan İmam Hatip Lisesi, aradan geçen 35 yıl aradan sonra tekrar mehter takımına kavuştu.

Çorum Belediyesi Mehter Takımı Komutanı Zabıta Başkomiseri Selahattin Delice tarafından verilen eğitimle, başarılı bir konser veren İHL Mehter Takımı, öğrencilerin beğenisi ve heyecanıyla karşılandı.

Türk Bayrağı ile çıktıkları sahnede, henüz eğitimleri başlayalı 8 saat olmasına karşın başarılı bir konser icra eden gençler, arkadaşları tarafından alkış tufanı ile desteklendi.

İstiklal Marşı’nın eşliğinde göndere bayrak çekilmesinden sonra, öğrencilerin karneleri dağıtıldı.








Son Güncelleme: 24.01.2014 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.