İki ilçeden başarı haberleri

Çorum’un İskilip ilçesi İHO öğrencisi Cihat Akbal ile Sungurlu ilçesi İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi Emir Rıza Özkan, LGS'de 500 tam puan aldı.

23 Haziran 2023 Cuma 17:01
İki ilçeden başarı haberleri

Çorum’un İskilip ve Sungurlu ilçelerinden LGS’de derece yapan öğrencilerin başarı haberleri gelmeye başladı. Çorum’un İskilip ilçesi İHO öğrencisi Cihat Akbal ile Çorum’un Sungurlu ilçesi İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi Emir Rıza Özkan, 500 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Çorum’un İskilip ilçesi İHO öğrencisi Cihat Akbal, 2023 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye genelinde İmam Hatip Ortaokulu kökenli 47 öğrenci ile birlikte Türkiye birincisi oldu.

2023 Liselere Geçiş Sınavında bütün soruları doğru cevaplayan Cihat Akbal, ülke genelinde kendisi gibi İHO kökenli 47 öğrenci ile birlikte 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmayı başardı.

OKUL MÜDÜRÜ KONUŞTU

İskilip İHO Müdürü Hasan Çatma, “2023 LGS sonucunda 500 tam puan alarak okulumuz ve ilçemiz için iftihar vesilesi olan öğrencimiz Cihat Akbal’ı ve bu başarıda emeği büyük olan ailesi ile öğretmenlerimi tebrik ederim . Allah (CC) çocuğumuzun yolunu, bahtını açık eylesin. ”dedi.

KONYA PROJE İHL’Yİ DÜŞÜNÜYOR, BABASI ÖĞRETMEN

Başarılı öğrenci Cihat Akbal’ın Konya Proje İHL’de eğitimini sürdürmeyi düşündüğü, babası Ömer Akbal’ın da aynı okulda meslek dersi öğretmeni olduğu öğrenildi.

SUNGURLU BAŞARIYA İMZA ATTI

Çorum’un Sungurlu ilçesi İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi Emir Rıza Özkan, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KONUŞTU

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, “Öğrencimizi tebrik eder, başarıda emeği geçen okul idaresini, öğretmenlerimizi, ailesini kutlar başarılarının devamını dilerim. İlçemizde LGS sınavında Tüm okullarımızı, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.06.2023 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-06-26 09:43:36

MaaşAllah ancak Çorum/dan LGS 'de 500 TAM PUAN ALANLARIN SAYISI ARTIRILMALI nasıl olur bunu yetkililer karar verecek bazı illerdeki ortaöğretim kurumları irdelenmeli incelenmeli Puan ağırlığı olan dersler 7 ve 8 sınıflarda artırılmalı puana etkisi olmayan dersler azaltılmalı yada hiç verilmemelidir. Nasıl olur bilinmez ama bu artık zorunluluk.