İskilip’e Çağrı Merkezi Bölümü

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu bünyesinde ‘Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı’ açılması konusundaki teklif...

23 Aralık 2014 Salı 14:58
 İskilip’e Çağrı Merkezi Bölümü


Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu bünyesinde ‘Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı’ açılması konusundaki teklif, Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenerek uygun görüldü..


Üniversitenin her biriminde olduğu gibi İskilip Meslek Yüksekokulu da yeni açılan istihdam odaklı bölümlerle birlikte her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. 2010 yılında bir programla eğitim hayatına başlayan İskilip Meslek Yüksekokulu’nda, açılması onaylanan bu programla birlikte toplam program sayısı 6’ya ulaştı.


Sadece merkezde değil, ilçelerdeki yüksek okullarda da yürütülen çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydeden üniversite, İskilipli iş adamlarınınn desteğiyle ilçede yapılması planlanan binalarla gelişimini sürdürmeye devam edecek.


Çağrı Merkezi Hizmetleri Programının Amacı...


Programın öncelikli amacı, çağrı merkezi sektörünün temel ilkelerine, süreçlerine ve yönetime hakim, etkin iletişim kuran ve müşteri bağlılığı oluşturan  insan kaynağı yetiştirmektir.


Ülkemizde çağrı merkezi sektörünün gelişimine paralel olarak nitelikli eleman ihtiyacı da artmaktadır. Bu nedenle sektöre ilgi duyan ve bu alanda eğitim alarak mesleki anlamda uzmanlaşmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılamak programın amaçlarındandır.


Ayrıca eğitim öğretim faaliyetleriyle  öğrencilerin, alanda rekabet edebilecek standartlara ulaşması amaçlanmıştır.


Çağrı Merkezi Yönetimi Programı’ndan mezun olan öğrencilerin çağrı merkezlerinde çalışması öngörülen pozisyon sadece en alt kademede yer alan telefonla arama işlemini gerçekleştiren (agent) kişiler değildir. Bu programdan mezun olacak kişilerin aynı zamanda çağrı merkezlerinde en az takım lideri veya süpervizör (Üst denetçi) olarak çalışması da hedeflenmektedir.



Son Güncelleme: 23.12.2014 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.