MHP Rektör’ü kutladı

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve beraberindeki heyet, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22 Ağustos 2023 Salı 16:32
MHP Rektör’ü kutladı

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Kararı ile yeniden aynı göreve atanan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Beyaz, MHP Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Kurtbaş bulundu.

Ziyarete ilişkin paylaşım yapan Rektör Öztürk, “MHP Çorum Milletvekili Sayın Vahit Kayrıcı ve MHP İl Başkanı Sayın Mehmet İhsan Çıplak ile beraberindeki heyete nazik hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehrimiz başta olmak üzere bölgemiz ve ülkemize katkı sağlayacak çalışmalarımıza dair görüştük.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 22.08.2023 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efsane 2023-08-22 20:44:42

Corumda bir efsane dolaşıp duruyordu. Neymiş Vahit Kayrici rektöre karşıymış coruma bir şey yapmamış yok efendim rektörü şikayet etmiş . Neymiş Vahit Kayrici istemezse rektör atanamazmis. Arkadaş Vahit Kayrici bu şehrin başçavuşu değil. Herkes gibi Milletvekili öyle büyük anlamlar yüklemeyin Vahit Kayrici emeklinin ezildigini yoksulun daha yolsul olduğunu enflasyon nasıl dusurulecegini anlatsin bunlarla uğraşsın Milletvekili dediğin zaman vatandaşın ekonomik sosyal refahını nasıl yikseltebilinir hangi yasalar gerekir. Eğitim Sağlık politikaları nasıl olmalı .Yatırım için devletin imkanları nasıl vatandaş ile bulusturulur bunlara bakmalı.Rektör kendi işine bakmalı 5 yıldır yatış da bir 5 yıl daha yatar ondan sonra emeklilik gelir.Yada milletvekili olur. Onu oraya getiren getirmiş zaten.Bizim işimiz kendi derdimiz. Herkes işini düzgün yapacak bizde ona göre tamam yada devam diyeceğiz. Anlamsız hikayeler üreterek herkese gereğinden fazla anlam yüklemeyi çok seviyoruz
Hepsi ALLAH in kulu işte

Avatar
Kerim 2023-08-23 00:44:18

MHP rektöre karşı değilmiydi. Kimsenin samimiyetine inancımız kalmadı, heleki siyasete dair hiç yok.

Avatar
Mustafa 2023-08-22 19:22:32

Ne oldu paşinyan :D Raks ediyordun :D

Avatar
Ağalık 2023-08-23 15:02:00

Vahit ağanız istemiyordu rektörü ne oldu. Atıp tutuyordunuz Vahit Kayırıcı şöyle yapacak böyle yapacak diye. Recep Tayyip Erdoğan'ın kararında zerre kadar etkisi olamaz Vahit Kayırıcı nın ve diğer Milletvekilllerinin.
Gerçi Ali osman beyefendi kendini rektör yapan camia yı değil gider diğer camiaları gönüllemeye devam eder.

Avatar
MEHMET 2023-08-22 23:13:45

Veteriner fakültesi ne zaman açılacak.
Çorum bu konuda çıgır açmalı.

Avatar
KAPAK OLSUN 2023-08-23 19:35:23

Kraldan çok kralcılara kapak olsun. Cumhur sahada ve çakma tırriklere prim vermiyor.

Avatar
Doğru söyleyen 2023-08-24 15:22:29

Bükemediğın eli öpeceksin

Avatar
Abdülkadir 2023-08-25 12:23:53

Hukuk yok, ziraat yok, Veterinerlik yok, diş hekimliği yok, Tıp adı var kendi yok, adı üniversite. Rektör o olsa bu olsa ne değişecek. Bunların hepsi tokat ve yozgatta var. Vah Çorum vah.