Müftü de oyuna katıldı

Hicret Camisi’nde tarafından organize edilen yaz kuran kursu öğrencileri için düzenlenen etkinlikte Müftü Muharrem Biçer de öğrencilerle oyuna katıldı.

19 Temmuz 2019 Cuma 22:42
Müftü de oyuna katıldı

Hicret Camisi’nde tarafından organize edilen yaz kuran kursu öğrencileri için etkinlik düzenlendi.

Öğrenciler "Camimi Seviyorum" projesi kapsamında cami bahçesine kurulan oyun parkında doyasıya eğlendiler.

Hicret Cami organizesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Müftü Muharrem Biçer, Memur-Sen İl Başkanı Ali Yıldız, Hicret Cami Görevlileri Mehmet Toprak ve İlhami Kurt, öğrenciler ve veliler katıldı.

Nasreddin Hoca’dan oyun parkına, güreş minderinden pamuk şeker dağıtımına kadar etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklara Müftü Muharrem Biçer de eşlik etti. Müftü Biçer, program sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.

Hicret Camii Din görevlisi Mehmet Toprak ve görevli hocalar etkinlik sonrası katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler. Etkinliğe katılan öğrenci velileri organizasyonu çok beğendiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 2019-07-20 13:11:41

Çorum a gelmiş geçmiş en yenilikçi en çalışkan müftü geldi kıymetini bilelim

Avatar
Çorumlu değil ama 2019-07-20 15:46:36

Kesinlikle güzel bir insan ama Çorumlu değil. Yakında ekip gelip açıklama yapar.

Avatar
İmam 2019-07-20 19:38:55

İnsanların yaptıkları hizmet önemlı. nereli oldukları değil.Halkın içinde ve her etkinlikte ve proğrama neredeyse var.

Avatar
Müftü Hocam 2019-07-21 00:15:55

Hocam sizi tebrik ediyorum. Güzel bir insansınız. Sizden bir ricam olacak: fitnenin, çekemezliğin bu memlekette bu kadar çok olmasının bir sebebi varmı, araştırabilirmisiniz? Sosyolojik mi, psikolojik mi, kültürel mi, ya da ne? Niye Ebu cehil bizi daha çok cezbediyor? Bir araştırma yapılması mümkün olabilirmi acaba? Ellerinizden öperim.

Avatar
Hasan 2019-07-20 20:11:53

Çorumlu değil ama ) hangi ekip ne açıklaması