O okuldan at biniciliği kursu

Ulukavak Anaokulu at biniciliği kursu başlattı.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 23:50
O okuldan at biniciliği kursu

Ulukavak Anaokulu at biniciliği kursu başlattı.
Yapılan açıklamaya göre, her eğitim yılını sürprizlerle başlatarak ilklere imza atmayı alışkanlık haline getiren okulun, Çorum’da yeni faaliyete geçen Atahan Binicilik Tesisleri ile yaptıkları anlaşma kapsamında öğrencilerin 9 ay boyunca at biniciliği eğitimi alacağını duyurdu.
At biniciliği eğitiminin önemini şöyle sıralandı; Çocuklara hayvan ve doğa sevgisi kazandırır. Çocuklar biniciliğin yanı sıra at bakımı konusunda da bilgi edinir. Çocukların kaslarını bilinçli bir şekilde kullanmalarını sağlar. Çocukların fiziksel dayanıklılık ve koordinasyon becerilerini artırır. Sosyalleşmeyi ve çocuklar arasında dostlukların oluşmasını sağlar. Çocukların sorumluluk, paylaşma ve rekabet gibi duygularını geliştirir. 

Son Güncelleme: 29.08.2019 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.