O ziyaret ertelendi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın bugün Çorum’a yapacağı açıklanan ziyaretin ertelendiği belirtildi.

28 Aralık 2017 Perşembe 01:47
O ziyaret ertelendi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın bugün Çorum’a yapacağı  ziyaretin ertelendiği belirtildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Yapımını tamamlayıp MEM'e teslim ettiğimiz 35 Z Kütüphane, 1 dil laboratuvarının açılışını yapmak ve bu kütüphaneler için aldığımız 88.000 kitabın okullarımıza teslimini gerçekleştirmek üzere Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz 28 Aralık Perşembe günü programımıza teşrif edecektir.” ifadelerine yer vermişti.

Külcü, Bakan Yılmaz’ın Çorum ziyaretinin ertelendiğine dair sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama yapmadı ancak, www.corumhakimiyet.net’te yer alan haberde, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yurt dışı programı nedeniyle bugün Çorum’a yapacağı ziyaretini ertelemek zorunda kaldığı, muhtemelen Ocak ayının ikinci haftasında kente geleceği bilgisi verildi.

Son Güncelleme: 28.12.2017 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.