Öğrenciler Çiçek Dede’yi yalnız bırakmadı

Dodurga İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Yaşlılar Haftası nedeniyle anlamlı bir ziyarete imza atarak...

24 Mart 2015 Salı 19:08
Öğrenciler Çiçek Dede’yi yalnız bırakmadı

Dodurga İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Yaşlılar Haftası nedeniyle anlamlı bir ziyarete imza atarak, Soma faciasında torunu kaybeden 92 yaşındaki Hüseyin Erol’u ziyaret etti.


Çiçek Dede ismiyle bilinen ve yalnız yaşayan 92 yaşındaki Hüseyin Erol’un elini öperek, yalnızlığını paylaşarak, torun hasretini gidermeye çalışan öğrenciler, yaşlı adamın duygu dolu bakışları ve sözleriyle karşılaştı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dualarıyla süsleyen Çiçek Dede, elini öpen çocuklara ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.


Dodurga İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Cavidan Can gözetimindeki 6-A sınıfı öğrencilerinin katıldığı ziyaretle ilgili bilgi veren Dodurga İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Faruk Şireci, “Bu etkinlik sayesinde yaşlı dedeye maddi ve manevi destek sağlandı. Ayrıca o mahallede yaşayan bir öğrencimizin devamlı olarak dedeyi ziyaret edeceğini ve yaşlı dedenin ihtiyaçlarını bize ileteceğini belirtti. Çiçek Dede’nin çok mutlu olduğu gözlerinden anlaşıldı. Gönüllü öğrenciler toplum hizmeti yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Herkesin bir gün yaşlanacağı bilinci verildi. Çevremizde bulunan yaşlılara mutlaka yardım eli uzatılmalı” dedi.

Son Güncelleme: 27.07.2018 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.