Protokol eşleri açılış yaptı

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi ve beraberindeki protokol eşleri Ortaköy'de Akıl-Zekâ Oyunları Sınıfı açtı.

07 Kasım 2019 Perşembe 18:31
Protokol eşleri açılış yaptı

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Ortaköy’ü ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç’in eşi Azize Figen Erdinç, Vali Yardımcısı Tamer Orhan’ın eşi Gülşen Orhan, Boğazkale, Mecitözü, Oğuzlar, Sungurlu ve Ortaköy İlçelerimizin Kaymakam eşleri, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu’nun eşi Yasemin Uzunoğlu, Valilik Hukuk Müşaviri Yavuz Akyol'un eşi Özgül Akyol, İlçe Jandarma Komutanı'nın eşi ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir'in eşi Akgül İspir eşlik etti.

İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak şehit ailesi ve dar gelirli aileleri ziyaret eden Vali eşi ve protokol eşleri, ailelerle bir süre sohbet ederek talep ve sorunlarını dinlediler.

Ortaköy Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kursları da ziyaret eden Azime Çiftçi, Halk merkez müdürü ve kursiyerlerden üretilen ürünler hakkında bilgi aldı.

Çiftçi, Ortaköy 100. Yıl ilköğretim Okulu’nda Akıl-Zekâ Oyunları Sınıfı’nın açılışını gerçekleştirdikten sonra İlçe Müftülüğüne bağlı faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu çocukların eğitim aldığı kreşi ziyaret ederek çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında son olarak İncesu Kanyonu ziyaret edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir öğretmen 2019-11-08 13:44:00

Okul öncesi eğitim Milli Eğitim Bakanlığından alınıp yavaş yavaş Müftülüklere devrediliyor. Buralarda verilen eğitim pedagojiye uygunmudur , eğiticiler yeterlimidir diye sorgulayan yok maalesef.