Rektör Burdur’da

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, kenevir üretimi alanında işbirliği için Burdur’a gittiğini duyurdu.

16 Ekim 2021 Cumartesi 18:23
Rektör Burdur’da

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, kenevir üretimi alanında üniversiteler arasında ulusal ölçekli işbirliği için Burdur’a gittiğini duyurdu.

Öztürk, yaptığı açıklamada, “İhtisaslaşma alanımız kapsamında ulusal ölçekli işbirliği için Burdur’a gelerek Orallar Grup Şirketleri tarafından 17 dönüm arazide üretimi yapılan mucizevi bitki Kenevir’in hasat törenine katıldık. Üç İhtisas üniversitesi olarak Kenevir’de Bozok Üniversitesi, Hayvancılıkta Burdur Mehmet Akif Üniversitesi ile Makine ve İmalat Teknolojilerinde Hitit Üniversitemizin örnek işbirliği ile kenevir üretimi ve işlenmesi bağlamındaki güzel bir proje için verimli görüşmeler yaptık.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.