Rektör kampüsü inceledi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kuzey Kampüsü’nü inceledi, ilk ziyaretini ise HUBTÜAM’a gerçekleştirdi.

05 Haziran 2019 Çarşamba 17:54
Rektör kampüsü inceledi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kuzey Kampüsü’nü inceledi, ilk ziyaretini ise HUBTÜAM’a gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamaya göre, Rektör Öztürk, Kuzey Kampüsümüzde yer alan birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde Genel Sekreter Erdal Kanık, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Hasan Baylavlı ile üniversite teknik heyeti hazır bulundu.

Öztürk, ilk olarak Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama Araştırma Merkezi (HÜBTUAM)’ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında HÜBTUAM bünyesinde bulunan laboratuvarları gezerek bilgiler alan Rektör alan Öztürk, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin belirlenmesinde sahip oldukları teknoloji, ürettikleri bilim ve yaptıkları araştırma-geliştirme çalışmalarının büyük önem arz ettiğini ifade ederek, kalkınmada önemli bir rol oynayan nitelikli ve katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesine dikkat çekti. Öztürk, konuşmasının devamında “Hitit Üniversitesi olarak omuz omuza vererek, taş üstüne taş koyarak güçlü Türkiyemiz için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen 2023 vizyonu doğrultusunda olmak üzere ülkemizin daha da gelişmesi ve büyümesi adına tüm altyapımız ve imkanlarımızla tüm gayretimizle çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Rektör, HÜBTUAM ziyareti sonrasında Mühendislik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezimize kısa ziyaretler gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 06.06.2019 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-06-06 00:09:46

Bitmedi gitti şu kampüs, Güney kampüsü hızlansın bu bitsin de