Rektör pilotları kutladı

Rektör Alkan, Ay-Jet 65. dönem mezuniyet törenine katıldı

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:25
Rektör pilotları kutladı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, İstanbul Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleştirilen Ay-Jet 65. dönem mezuniyet törenine katıldı.

THY ile AYJET Uçuş Okulu’nun yoğun uçuş eğitimlerini başarıyla tamamlayarak CPL/IR ATPL (Frozen) lisans almaya hak kazanan 19 pilotun mezun edildiği törene,  genç pilotların aileleri, AYJET personeli, aralarında ÇEKVA Genel Müdürü Erdal Karslı’nın da olduğu çok sayıda davetli katıldı.

BİZİM OKULLA İŞBİRLİĞİ

Öte yandan AYJET Uçuş Okulu yetkilileri geçtiğimiz Hitit Üniversitesi ile işbirliği kapsamında Çorum’a da gelmişti.

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile görüşen AYJET Uçuş Okulu Genel Müdürü Celal Cingöz başkanlığındaki heyet, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu bünyesindeki Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünde eğitimde işbirliği ve farklı düzeylerde çalışmaları geliştirmeyi amaçlamıştı.
Heyet Üniversiteyi ziyaretinin ardından Rektör Alkan ve ÇEKVA Genel Müdürü Erdal Karslı ile birlikte Vali Necmeddin Kılıç’ı da ziyaret etmişti.

Son Güncelleme: 24.01.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.