Rektör tebrikleri kabul ediyor

AK Parti Milletvekili Ahlatcı, Belediye Başkanı Aşgın ve İl Başkanı Günay, yeniden atanan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü kutladı.

03 Ağustos 2023 Perşembe 15:05
Rektör tebrikleri kabul ediyor

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrarim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Murat Güney, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ikinci kez aynı göreve atanan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÖNCE KUTLAMA SONRA MESAJ

Milletvekili Ahlatcı yaptığı açıklamada, “Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'e ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennilerimizi ilettik.

AHLATCI: ‘ÜNİVERSİTEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Hitit Üniversitesi’nin ihtiyaçlarını biliyoruz ve bundan sonra el birliğiyle üniversitemize çok daha büyük katkılar ve hizmetler sunacağız. Eğitim-öğretim alanında ülkemizin önde gelen üniversiteleri arasında yer alması için el birliğiyle çaba göstereceğiz ve şehrimizin üniversitesine sahip çıkacağız.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 03.08.2023 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Halil Mustafa 2023-08-03 19:10:12

Tabii ki tebrikleri kabul edecek. Ne kadar siyasi adam varsa sapladı geçti :D Seneye %99 oy çıkar :)

Avatar
Mehmet canıtez 2023-08-03 15:40:53

Yok öyle değil. Bükemediğin bileği öpücen. Gerçi öpmekle bileklerde aşınmıyordu değilmi?

Avatar
Görenler 2023-08-03 16:25:26

Rektöru Kimse istemiyorken dayatma ile kaldı.. ilimizin Vekillerinin Sözü geçmedi demek ki.. zaten Vekil değil Emir Eri seçiyoruz.. yıllardır aynı

Avatar
Tek taraf 2023-08-03 16:10:40

Cok tarafsiz bi rektorumuz var. Hatta taraf yok sadece AKP var ,baska yok. Rektorumuz bi tane.

Avatar
Corumlu 2023-08-04 08:58:02

Sn corumlular numan beyin emaneti sn alisman sahip cikalim su coook zoruma gidiyor coruma disaridan gelen ozellikle ilahiyatta corum soyle corum boyle diyen karalayan lazi cerkez görünümlü din piskolojisiyim deyip ufukrukculuk yapanlara sn rektor nicin gormezlikten geliyo bunlara hala corumda atmi oynattiracaksin sn rektör bazi seyleri gor artik