Resim öğrencilerini kıskandıracak sergi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) ‘Dokunuşlar’ konulu resim sergisi açıldı.

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:14
Resim öğrencilerini kıskandıracak sergi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) ‘Dokunuşlar’ konulu resim sergisi açıldı.

MYO öğrencilerinin yağlı boya ile hazırladıkları resim sergisinin açılış kurdelesini MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömür Demirer, Müdür Yardımcısı Gökhan Boduroğlu, Küratör Ferdane Koç, eşi Dr. Celal Koç ile birlikte kesti.

Öğrenciler tarafından el emeği göz nuru ile hazırlanan tablolar katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Okulun kantininde düzenlenen resim sergisinin üç gün açık olacağını belirten Küratör Ferdane Koç, “Ben teknik bilgiler verdim öğrencilere, el göz koordinasyonları gelişsin diye. Boya ile haşır neşir ettim çocukları. Sonunda da güzel sonuçlar aldık. Bu çocuklar Güzel Sanatlar öğrencisi değil, daha önce sanat dersi almış öğrenciler de değil. İlk defa boyayla resimle haşır neşir oldular ve ben başarılı olduklarını düşünüyorum.” Dedi.

MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömür Demirer de, “Tabloları gerçekten çok beğendim. Resim bölümünde okuyan öğrencilere taş çıkartır bu resimler. Küratör Ferdane Koç ve öğrencilerimize emeklerine sağlık diyor ve teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sergide bulunan tablolar okulun Çocuk Gelişimi Programı, Fizyoterapi Programı, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Dış Ticaret Programı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı ve İşletme Yönetimi Programı öğrencileri tarafından hazırlandı.

Son Güncelleme: 19.06.2019 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.