Temaslı öğrenciler ayrı okulda sınava alındı

Çorum’da koronavirüs testi pozitif olan ya da temaslı olan 6 öğrenci, bir okuldaki salonda LGS'ya girdi.

06 Haziran 2021 Pazar 15:15
Temaslı öğrenciler ayrı okulda sınava alındı

Çorum’da koronavirüs testi pozitif olan ya da temaslı olan 6 öğrenci, kentte belirlenen ayrı bir okuldaki salonda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınava girdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan öğrenci ve veliler, sabah saatlerinde sınav salonlarının bulunduğu okullara geldi.

Çorum’da, koronavirüs testi pozitif olan veya temaslı olan 6 öğrenci, Ulukavak Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde sınava girdi. Sınav binası ve bahçesine öğrenci ve görevliler girerken, veliler ise alınmadı. Sınav sonrası öğrenciler, görevliler tarafından aynı anda okuldan çıkarılmadı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen araçlara bindirilen 6 öğrenci, sınava girdikleri okullardan alınarak evlerine götürüldü.

Öte yandan Çorum’da 6 bin 600 öğrenci LGS’de ter döktü.

KAYNAK:YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 07.06.2021 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.