Tıp Fakültesi Çorum’a dokundu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültesi’nin sağlık sunumundaki hizmetleri ile Çorum’a dokunduğunu söyledi.

02 Mayıs 2019 Perşembe 13:44
Tıp Fakültesi Çorum’a dokundu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültesi’nin sağlık sunumundaki hizmetleri ile Çorum’a dokunduğunu söyledi.

Rektör Alkan, Tıp Fakültesi’nde düzenlenen Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılarak fakülte öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı,  fakültenin gelişimi hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, gerek akademik gerekse de altyapı anlamında ciddi yol kat edildiğini ifade etti. Yapılan çalışmalarda Rektör Prof. Dr. Alkan’ın desteğini her zaman hissettiklerini belirten Prof. Dr. Dolapçı, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tıp Fakültesi’ne güzel bir oluşumla başlandığını belirten Rektör Alkan da, yıllık yaklaşık 2 milyon hasta ile muhatap olan sağlık kurumunun önemli bir paydaşı olmanın büyük bir sorumluluğunun olduğunu ve doğru konuşlandırılmayla da çok güzel başarıların elde edildiğinin altını çizdi. Hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman öğretim üyeleri ile birlikte hastanedeki hekimler tarafından gerçekleştirildiğini hatırlatan Alkan, Tıp Fakültesi’nin başarılı tedavi ve ameliyatların yanı sıra düzenlediği pek çok etkinlikle de Çorum’a dokunduğunu belirterek, yapılan çalışmaların fakültenin ne denli geliştiğinin ve olgunlaştığının somut bir göstergesi olduğunu vurguladı. Rektör, öğretim elemanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.05.2019 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlu 2019-05-02 14:27:48

Yaprak dökümü başladı. Dekandan sonra kimse kalmaz ünüverstede.

Avatar
Has corumlu 2019-05-03 08:46:58

Fazla dokunmamis salon bombos