Trap yarışları başlıyor

rap yarışları 7 Temmuz 2019 Pazar günü başlıyor, Çocuk Bakım Elemanı kursunu tamamlayanlar sertifika aldı.

03 Temmuz 2019 Çarşamba 16:28
Trap yarışları başlıyor

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan trap yarışları 7 Temmuz 2019 Pazar günü Çimento Fabrikası arkasında bulanan Melikgazi Atış Poligonu’nda yapılacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Her yıl büyüyerek devam eden Trap Yarışlarına bu yıl katılımın daha fazla olmasını bekliyoruz. Hemşehrilerimiz ve şehir dışından gelen yarışmacılarımızın hem spor yapıp hem de eğlenerek ve stres atarak güzel bir hafta sonu geçireceğini düşünüyorum. Müsabakalarda dereceye giren yarışmacılara kupa, madalya ve para ödülleri verilecek. Yarışmacıların fişek ve plak ihtiyacı Çorum Belediyesi tarafından karışlanacak. Gelen atıcı ve misafirlere öğle yemeği ikramında bulunacağız.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ve Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği ile birlikte düzenleyecekleri 5. Trap Yarışlarına kayıtların ücretsiz olduğunu belirten Başkan Aşgın, “Yarışmalar profesyonel erkekler, profesyonel erkekler 50 yaş üzeri, avcılar, avcı veteranlar, bayanlar, 13-17 yaş erkekler olmak üzere altı kategoride yapılacak. Kayıtlar tüm sporcularımız için atış günü saat 09.00-12.00 arasında atış poligonunda yapılacak”

KURSU BİTİRDİLER, SERTİFİKA ALDILAR

Öte yandan Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri kadınların kendilerini geliştirmeleri için meslek kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Çocuk Bakım Elemanı kursunu tamamlayanlar sertifikalarını aldı.

Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen sertifika törenine Belediye Başkan Yardımcısı  İsmail Yağbat'ın eşi Hacer Yağbat, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Nuran Hakyemez ve kursiyerler katıldı.

Çorum Belediyesi Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde 8 ay süren Çocuk Bakım Elemanı Kursu’nda kursu başarıyla bitiren 18 kursiyer sertifikalarına kavuştu. Haftada 5 gün ve toplamda 936 saat eğitim verilen kursta  0-18 yaş arası çocukların  bakımı ile ilgili eğitim verildi.

Son Güncelleme: 03.07.2019 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.