Üniversite sanaldan tanıtıyor

Hitit Üniversitesi sosyal medya, web sayfaları, radyo, WhatsApp gibi dijital platformlardan tanıtım yapıyor.

16 Ağustos 2023 Çarşamba 22:10
Üniversite sanaldan tanıtıyor

Aylar öncesinden tanıtım maratonuna hız veren Hitit Üniversitesi’nin, sosyal medya hesapları, kurumsal ve aday öğrenci web sayfaları, Hitit Üniversitesi Radyosu “Hitit FM”, WhatsApp destek hattı, eğitim fuarları ve üniversite tercih destek platformu ile aday öğrenciler ve ailelerine bilgilendirmeler yaptığı, yapılan çalışma kapsamında hem üniversite hem de Çorum ile ilgili çok sayıda video, görsel ve dokümana yer verildiği bildirildi.

DİJİTAL PLATFORMLARDA TANITIM ATAĞI

Yapılan açıklamaya göre; Hitit Üniversitesinde öğrencilere yönelik sunulan imkanlar, ‘Birlikte Başarmak için İlk Adımı Sen At!’ sloganıyla yapılan paylaşımlarla sosyal medya platformlarından duyuruldu. Aylar öncesinden başlatılan dijital tanıtım atağında Instagram’da 933 bin 570, X’de 166 bin 400, Facebook’ta 132 bin 105 erişim sağlanırken Google Aramaları üzerinden 734 bin 503 gösterim sayısına ulaşıldı. 92 bin 462 kez görüntülenen YouTube içerikleri ise toplamda 711 saat izlendi.

WHATSAPP DESTEK HATTI

Hitit Üniversitesi tarafından, tercih dönemindeki aday öğrencilere yönelik geçtiğimiz yıl kurulan WhatsApp Danışma Hattı, bu yıl da aktif olarak kullanıldı. Tercih yapacak adayların veya ailelerinin bölümler, sunulan imkanlar ve Çorum ile ilgili sorularına 7/24 cevap verilerek anlık bilgi almaları sağlandı. Bu yıl WhatsApp Destek Hattı’nda 408 görüşme gerçekleştirildi.

WEB SAYFALARI

Hitit Üniversitesi’ne dair tüm güncel bilgilerin yer aldığı kurumsal web sayfası ile aday öğrencilere yönelik hazırlanan aday öğrenci sayfası da tercih döneminde yoğun ilgi gördü. Bu süreçte kurumsal web sayfası 67 bin, aday öğrenci sayfası ise 77 bin 87 ziyaretçi sayısına ulaştı.

“HİTİT FM” RADYOSU

Tercih dönemi boyunca 100.5 frekansı üzerinden karasal yayın yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Medya İletişim Programı Uygulama Radyosu “Hitit FM” ile akademik birimlerimizi ve öğrencilere sunulan imkanlara yönelik tanıtıcı yayınlar yapıldı.

Yürütülen tanıtım çalışmalarında sadece Hitit Üniversitesi değil, Çorum da tanıtıldı. Çorum’un tarihi ve doğal güzelliklerini içeren videolar “Bu Şehri Çok Seveceksiniz!” sloganıyla kurumsal sosyal medya platformlarından paylaşıldı.

EĞİTİM FUARLARINA KATILIM

Hitit Üniversitesi, düzenlenen eğitim fuarlarınA katılarak aday öğrencilerle buluştu. Çorum’da bulunan aday öğrencilere yönelik hem Hitit Üniversitesini tanıtmak hem de tercihlerinde destek olmak üzere akademik ve idari personelle Üniversite Tercih Destek Platformu oluşturuldu. Kuzey Kampüste aday öğrenciler, aileleri ve rehber öğretmenlerle bir araya gelinerek soruları cevaplandırıldı.

Son Güncelleme: 17.08.2023 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.