Üniversitede yeni atama ve görev değişikliği

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, üniversitede birkaç birimde görev değişikliği yaptı.

25 Ekim 2023 Çarşamba 21:18
Üniversitede yeni atama ve görev değişikliği

MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, üniversitede yeni atama ve birkaç birimde görev değişikliği yaptı.

ZEKERİYA IŞIK TEKRAR MÜDÜR

Buna göre; Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Işık, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine yeniden getirildi. Işık, AK Parti Çorum Milletvekili Adaylığı nedeniyle görevinden istifa etmişti, yasal sürecin ardından öğretim üyeliği görevine dönmüştü. Işık’ın atandığı üniversitenin kurumsal web sitesinden duyuruldu.

Edindiğimiz bilgilere göre; üniversitenin web sitesinden duyurulmayan bazı görevler değişiklikleri de oldu.

İDARİ KADROLARDA DEĞİŞİKLİK

Hitit Üniversitesi’nin geçmişten bu yana tanınan, sevilen ve çalışkan isimlerinden Sağlık Eğitim ve Kültür Daire Başkanı İsmail Eker, daha önce geldiği Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevine geri döndü.

YENİ DAİRE BAŞKANI ELVAN TURAN

İsmail Eker’den boşalan Sağlık Eğitim Kültür Daire Başkanlığı görevine Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Turan getirildi.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI KADROSU ALDI

Rektörlük Makamı Özel Kalem Müdürü Faruk Yüksek’in, Genel Sekreter Yardımcısı kadrosu aldığı, ancak özel kalemdeki görevini sürdüreceği öğrenildi.

TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İÇİN KONUŞULAN İSİM

Bu arada Prof. Dr. Mesut Sezikli’nin emekliye ayrılması nedeniyle boşalan Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağan’ın atanacağı konuşuluyor.

Son Güncelleme: 26.10.2023 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dr.Öğrt.Üyesi 2023-10-25 21:36:23

Tıp Fakültesi Dekanlığına Y.K veya Ü.G atanmasında kim atanırsa atansın.Muhteremlerde ego,kibir,tavan yapmış duramda, camia içerisinde de sevildikleri,kabül gördükleri de yok.

Misafir Avatar
İntorn 2023-10-25 22:24:42 @Dr.Öğrt.Üyesi

Tıp Fakültesi Dekanlığına kimseye diyet borcu olmayan(tarikatcılık,cemaatcilik,ülkücülük,hemşericilik,vs.vs) Hacettepe ekolinden gelen,kendisini ilime,bilime,akademik hayata adamış,ismi gibi engin bilgisiyle diğerlerinden kendini farklı yapan,öğrencilerin ufkunu açan gerçek bir akademisyenin atanması Tıp Fakültesinin ve Üniversitenin çağ atması açısında olumlu katkı yapacaktır.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Sokaktaki Cahil Vatandaş 2023-10-27 15:38:23

Şehrimiz,ülkemiz,devletimiz,milletimiz için hayırlı kimse o göreve gelsin.Niyeti bozuk olana Allah fırsat vermesin.

Avatar
Yıldırım 2023-10-25 22:34:06

Bir insanın gelebileceği en yüksek mertebe: güvenilir insan olmaktır ;))

Avatar
TrendingTopic 2023-10-26 16:03:36

Rektör hoca zekariyayi yeniden getirmiş. Şaşırmadım. Rektör üniversitede sendikacılık ve cemaatçilik yapıyor. Bunu tüm akademik personel biliyor. Vazgeçmesi lazım. Doğru yol değil. Adaletsiz oluyor. Akademik personele tepeden bürokrat gibi davranıyor. Dışarıya üste iyi gözükmeye çalışıyor. Yanlış bir yol.

Avatar
YİNE BEN 2023-10-27 10:20:26

YA BIRAKIN ŞU REKTÖR DEKAN KELİMESİNİ NE MANYA GELİYOR BİLİYORMUSUNUZ,,,,EL CEVAP ÜNİVERSİTENİN BAŞINDAKİNE DEKAN YANİ PAPAZ FAKÜLTENİN BAŞINDAKİNE REKTÖR YANİ ŞEHRİN PAPAZI MANASI BU REZİLLİK İLE DAHA NEREYE KADAR MİLLİ OLACAKSINIZ.KİME HİZMET EDİYORSUNUZ....

Avatar
Ramis 2023-10-26 01:53:08

Basarisiz idareciler daire baskanligi degisikligi oynuyor

Avatar
Corum 19 2023-10-25 22:36:00

Ug kim yk kim

Avatar
Çorumlu 2023-10-26 08:49:40

veteriner bölümü ne zaman faaliyete geçeçektir. bir çalışma yokmu. Lütfen Çorum geneli hayvancılık faaliyetleri çoktur. Bilinçli bir çalışma yapılmalı üniversite öncülük yapsın