Vali’den takdirname

Vali Mustafa Çiftçi, Milli Eğitim teşkilatına uzun yıllar hizmet ederek emekli olan başarılı personele hizmet şeref belgesi gönderiyor.

27 Kasım 2019 Çarşamba 21:07
Vali’den takdirname

Vali Mustafa Çiftçi, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatında toplam 33 yıl başarıyla hizmet eden emekli personele Hizmet Şeref Belgesi gönderdi.

İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde 23 yıl çalışan ardından tayin olduğu memleketi Çorum’da Valilik ve Şehit Öğretmen  Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi’nde de 10 yıl çalıştıktan sonra emekli olan Bekir Yücel’e, Vali Çiftçi tarafından ‘Hizmet Şeref Belgesi’ verildi.

Aslen merkeze bağlı Elvançelebi Köyü’nden Bekir Yücel’e belgesini Şehit Öğretmen  Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Osman Genç teslim etti.
Vali Çiftçi’nin kendi takdiriyle Milli Eğitim’e hizmetleri nedeniyle emekliye ayrılan başarılı personele hizmet şeref belgesi gönderdiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 27.11.2019 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.