Ve İşletme yeniden başlıyor

Hitit Üniversitesi İİBF bünyesindeki İşletme Bölümüne 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren yeniden öğrenci alınacak.

06 Temmuz 2023 Perşembe 18:56
Ve İşletme yeniden başlıyor

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesindeki İşletme Bölümüne 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren yeniden öğrenci alınacak.

YÖK TEKLİFİ ONAYLADI

Yapılan açıklamaya göre; Hitit Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'ne yeniden öğrenci alınması yönündeki teklifi, Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından yapılan inceleme sonucunda uygun bulundu.

30 ÖĞRENCİ ALINACAK

Böylelikle 2023-2024 eğitim-öğretim yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümüne 30 öğrenci alımı yapılacak.

21 FARKLI ÜLKEDEN 101 ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

İşletme Bölümünde, 2019 yılında Hitit Üniversitesi bünyesinde oluşturulan uluslararasılaşma stratejisi bağlamında eğitim-öğretim faaliyetleri uluslararası öğrencilerle devam ediyor. Bölümde 21 farklı ülkeden 101 uluslararası öğrenci bulunuyor.

İŞLETME VE İHTİSASLAŞMA

İşletme Bölümü, Hitit Üniversitesinin ihtisaslaşma alanı olan Makine ve İmalat Teknolojileri kapsamında önemli rol oynuyor.

Makine ve imalat teknolojileri alanında üretim sürecinin yanı sıra bu süreci destekleyen ve işletme verimliliğinde önemli payı olan yönetim, üretim, insan kaynakları, pazarlama, satış, finansman ve muhasebe gibi işletme fonksiyonlarının katkısı önem arz ediyor.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2023 yılında 30 öğrenci alacak İşletme Bölümü ile aktif bölüm sayısı 8’e yükselmiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Kemal 2023-07-06 21:48:03

Hayırlı olsun bu yıl tercihlerim arasına alacağım

Avatar
Salih Arcı 2023-07-07 12:10:54

Bizzat Rektör Öztürk "Kapatılması lazım, burası lüzümsüz, bu bölümler taşrada olmaz" denilen bölüme öğrenci alınma isteği israf olarak görülmüyor anlaşılan. Ama en çok da Üniversite güzellemesi ilginç.

Avatar
harika 2023-07-07 17:40:28

çok ilginç gelişmeler ...inanılır gibi değil...demek işletmeye öğrenci alınmıyordu öyle mi ??? ve bu adam rektör olarak devam etmek için çalmadığı kapı bırakmıyor...HANGİ YÜZLE YA..AYIP AYIP..