YÖK Başkanı teşekkür etti

Hitit Üniversitesi'ni yüksek puanla kazanan öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç'ın gönderdiği teşekkür belgeleri verildi

26 Kasım 2017 Pazar 00:49
YÖK Başkanı teşekkür etti

2017-2018 eğitim-öğretim yılında üniversite giriş sınavlarından aldıkları puanla üniversiteye bağlı fakültelere  en yüksek puanı alarak kayıt yaptıran öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç tarafından gönderilen teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından verildi.

Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen Senato Toplantısı’nda Alkan, üniversitenin imza attığı çalışmalarla birlikte kısa süre içerisinde nitelik ve nicelik olarak gelişerek, büyük mesafeler kat ettiğini belirtti. Hitit Üniversitesi’nin nitelikli, mesleki donanıma sahip, inovatif düşünebilen ve en önemlisi de yerli ve milli şuura sahip mezunlar yetiştirmeyi hedeflediğini belirten Alkan, bu anlamda üniversitenin ülkemizin gelişmesine ve büyümesine yaptığı çalışmalar ve mezunlarıyla önemli katkılar sağladığına yürekten inandığını ifade ederek, öğrencileri ile büyük bir gurur duyduklarını vurguladı.

SENATOYA KATKI VERENLERE PLAKET

Hitit Üniversitesi Senatosu’na 2011 yılından sonra emek vermiş öğretim elemanlarına Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Spor Bilimler Fakültesi’nde yapılan törende konuşan Alkan, üniversitenin 2011 yılından itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla sürekli yükselen bir ivmeyle geliştiğinin altını çizerek, elde edilen bu başarı grafiğinin yükselmesinde üniversitenin tüm akademik ve idari personelinin katkısının olduğunu vurguladı. Karar alma noktasında Üniversite Senatosunun en üst merci olduğunu ve bu noktada 2011 yılından bu yana senatoya emek veren öğretim elemanlarına yapmış oldukları değerli çalışmalar ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etmek istediklerini belirten Alkan, “Fedakârca gayretleriniz sonucunda pek çok sorunun üstesinden gelerek gerçekleştirdiğiniz faaliyetler ile üniversitemizin gelişmesinde gösterdiğiniz ve hiçbir şekilde karşılığı ödenmeyecek değerli emeklerinizden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Tören, Alkan tarafından 2011 yılından sonra emek vermiş öğretim elemanlarına teşekkür plaketlerini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.