% 25’i bitti, 2.5 yılda tamamlanacak

Yaydiğin Köyü civarında yapımına başlanan yeni iş yerlerinin 2.5 yılda bitirilmesi hedefleniyor.

22 Temmuz 2018 Pazar 20:25
% 25’i bitti, 2.5 yılda tamamlanacak

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Yaydiğin Köyü civarında yapımına başlanan yeni iş yerleri yükseliyor.

Bir yandan hafriyat çalışmalarının devam ettiği arazide hummalı bir çalışma göze çarparken, Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun da sık sık gittiği arazide çalışmaları yakından takibini sürdürüyor.

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Necmeddin Uzun, beraberinde Başkan Yardımcıları Hacit Bölükbaş, Mustafa Fındıkçı, Kadir Akdağ, Numan Özçetin ve Denetim Kurulu Başkanı Halit Bektaş ile birlikte inşaat çalışmalarını inceledi.

Burada Al-Ka İnşaat adına Mehmet Ünal’dan bilgiler alan Kooperatif Başkanı Necmeddin Uzun, arazinin giriş yolunun düz olduğunu belirtti. Böylece ağır vasıtaların araziye giriş ve çıkışlarda zorlanmayacağını vurgulayan Uzun, “Burada sanayimizde bu konuda bir sorun olmayacak. Sanayimizin Ankara yolundan tek, çıkışı da tek olacaktır” dedi.

İSTİNAT DUVARIYLA HIRSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Sanayi sitesi etrafında istinat duvarı inşa edeceklerini dile getiren Başkan Uzun, böylece yaşanabilecek hırsızlık vakalarının da önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Sitenin sadece Çorum için değil, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi için de örnek olduğunu vurgulayan Uzun, “Burada oluşturduğumuz sanayi sitesi Çorum’un ve İç Anadolu Bölgesi’nin ufkunu açacak bir site olacak.

‘2,5 YILDA TAMAMLANACAK’

Projenin yapımını 2,5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Ruhsatımızı bildiğiniz üzere 3 ay önce aldık. Aldığımız tarihten bugüne kadar beklediğimizden daha hızlı bir çalışma yürütülüyor. Biraz önce müteahhitle de görüştük ve 2,5 yıl gibi kısa bir sürede bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.

‘YÜZDE 25’İ BİTTİ

Yüklenici firma temsilcisi Mehmet Ünal ise şuanda hafriyat çalışmalarının yüzde 25’inin tamamlandığını belirtti.

Kooperatif Başkanı Necmeddin Uzun’a bilgil veren Ünal, “İşyerlerini 2,5 yıl içerisinde esnafımıza teslim etmek istiyoruz. Buradaki çalışmaları bir an önce bitirmeyi hesaplıyoruz. En kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Şu anda yüzde 25’ini tamamladık. Daha da devam eden hafriyat çalışmalarımız var. Yeni bloklara en kısa zamanda başlayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 22.07.2018 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-07-23 11:05:25

Sanayi dükkanları ankara yolu dururken yüksek daglık tepelik yerlere niye yapılıyo acaba yüklü kamyonlar o yokuştan nasıl çıkacak veya yoldan transit geçen yabancı arabalar görebilecekmi sanayi dükkanları için en iyi yer ankara yolu üzeriydi