Bölgede tek olan merkez için teşekkür

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ve Genel Müdür Bülent Onur, hastanede hizmete giren Meslek Hastalıkları Polikliniği için teşekkür etti.

27 Temmuz 2018 Cuma 11:50
Bölgede tek olan merkez için teşekkür

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversite bünyesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Çenesiz, hastanede hasta takibine başlayan Meslek Hastalıkları Polikliniği’nin Çorum’a büyük bir fayda sağladığını belirtti. Çenesiz, orta vadede polikliniğin faydasının öneminin daha da iyi anlaşılacağını vurgulayarak, Çorum’a sağladığı katkılardan dolayı Alkan’a teşekkür etti.

Meslek Hastalıkları Polikliniğini, üniversitenin içinde yer aldığı topluma her anlamda katkı sağlama anlayışının bir ürünü olarak nitelendiren Alkan da, bölgede tek olan bu merkez ile çevre şehirlere de hizmet verilmekte olduğunun altını çizerek, ziyaretlerinden dolayı Erdem Çenesiz ve ece Holding Genel Müdürü Bülent Onur’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 27.07.2018 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.