Gündem Çorum

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret etti.

01 Aralık 2022 Perşembe 10:51
Gündem Çorum

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek; bakanlığın ilimizdeki yatırım ve hizmetlerini görüşüp istişarelerde bulunduklarını bildirdi.

Kavuncu, il, ilçe ve beldelerde tarım ve hayvancılık kapsamında yapımı devam eden proje ve yatırımların son durumu hakkında bilgiler paylaşarak; yeni proje taleplerini ve çiftçilerin beklentilerini  bakana ilettiğini kaydeden Kavuncu, ayrıca, DSİ'nin yapımı devam eden ve planlanan, baraj, gölet, sulama tesisi gibi  yatırım konularında istişarelerde bulundukları kaydetti.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

“Küresel iklim değişiklikleri, kuraklık, kıtlık ve günümüzde her şeyin silah olarak kullanılması tüm dünyada tarımı ve özellikle sulu tarımı stratejik bir hale getirmiştir.

Tüm dünyada artan nüfusun gıda ihtiyacının karşılanması, gıda güvenliğinin sağlanması ve doğal kaynakların korunması gibi hususlar ülkelerin en önemli önceliği olmuştur.

Bu anlamda ülkemizin en önemli en stratejik kurumlarından biri olan Tarım ve Orman Bakanlığımız, giderek milli güvenlik sorunu haline gelen gıda ihtiyacının karşılanması, üretimin artırılması konularında çok önemli projeleri hayata geçirmektedir.

Her anlamda kendi kendine yeten ve ihtiyaç fazlası ürünlerimizi ihraç eden bir ülke olmak şiarıyla Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sn. Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi koordinasyonunda bu topraklar için alın teri döken, ürettikleriyle sofralarımızı bereketlendiren, ekonomiye katkı sunan çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya, onları her anlamda desteklemeye devam edeceğiz.

İlimizin, çiftçilerimizin taleplerine olumlu yaklaşımları, ilimize ve ülkemize katma değer sağlayacak her projeyi desteklemeleri nedeniyle Sn. Bakanımıza kıymetli hemşehrim adına şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2022-12-01 11:55:02

İşin gücün fotoğraf çektirmek, emeğin olmadan İskilip projelerinde paylaşım yapman hem ayıp hemde günah

Avatar
Kenann 2022-12-01 12:20:29

Hayvancılık bitti, Tarım can çekişiyor.. Ne anlatıyorsun.

Avatar
iskilipden 2022-12-01 11:40:08

Çorum Hitit Üniversitesine VETERİNER VE SU ÜRÜNLERİ BÖLÜMÜ AÇILMALI

Avatar
Gözlemci 2022-12-01 12:38:59

Nevşehire 2.600 bin Amasyaya 250 bin turist gelmiş 9 ayda Corumuza sadece 42 bın turist gelmiş Koltuğa oturana hesap soran Vekiller arıyorum.. Sayın Vekiller Bizde onlar kadar. Değerli Tarihi miras var Lütfen ilgilenin ..

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-12-01 17:26:17

Nerede kalmıştık. Bol bol fotoğraf çektirmeye devam. Seçimler yaklaşıyor. Çorum ve Çorumluları uyutmaya devam. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORSUNUZ. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
iskilipden 2022-12-01 14:28:17

Seçim geliyor. Liste yarışı başladı. İskilip'e ne yapıldı. MEslek Yüksek Okulu, İskilip Tosya yolu. İskilip nufusu eriyor. eriyor İl olucak diye manşetler vardı 2000 li yıllarda şimdi bırak ilçelik ünvanı gidecek nerede ise

Avatar
Ali Osman ULUSOY 2022-12-02 18:12:13

Şunu hiç unutmayın sevgili okurlar, bu zamana kadar gündem hiç Çorum olmamıştır...