İl Genel bütçesi 60 milyon

Çorum İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi ‘Kasım Ayı Toplantıları’ dün başladı.

04 Kasım 2014 Salı 13:41
 İl Genel bütçesi 60 milyon

Çorum İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi ‘Kasım Ayı Toplantıları’ dün başladı.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan Recep Mebet imzalı habere göre, İl Genel Meclisi Salonu’nda düzenlenen toplantıda İl Özel İdaresi’nin 2015 mali yılı teklif bütçesi görüşmelerine geçildi.

Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın yönetiminde gerçekleşen toplantıya katip üyeler Erhan Akar ve Aziz Sarüce ile İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı. Yoklama ile başlayan toplantıda, bir önceki birleşime ait tutanak özeti okundu.

İl Genel Meclisi üyelerinin verdiği yazılı ve sözlü önergelerin görüşüldüğü toplantı, çeşitli konularda komisyonlar tarafından hazırlanan raporların okunup oylanması ile devam etti.

GÜNDEMİ BAŞKAN BELİRLEYECEK

Kasım ayının ilk oturumu olan toplantıda İl Genel Meclisi gündeminin belirlenmesi konusunda yetki, Meclis Başkanı’na verildi. 2014 yılı Kasım ayı gündeminin Meclis’in bilgisine sunulması ve gündem maddelerinin dağılımlarının periyodik olarak belirlenmesi konusundaki yönetmelik gereği, Başkan Halil İbrahim Kaya yapılan oylama ile yetkili kılındı.

2015 BÜTÇESİ 60 MİLYON 400 BİN TL

İl Özel İdaresi’nin 2015 mali yılı teklif bütçesi hakkında bilgi veren Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, 58 milyon TL’si gider, 2 milyon 400 bin TL’si ise finansman olmak üzere bütçenin toplam tutarının 60 milyon 400 bin TL olduğunu hatırlattı. Bütçe kalemlerinin Kasım ayı toplantısında ayrıntılı bir şekilde ele alınacağını hatırlatan Halil İbrahim Kaya’nın açıklamaları sonrası 2015 mali yılı teklif bütçesi incelenmek üzere oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Toplantıda ayrıca Çorum merkeze bağlı Kayı Köyü ile Alaca ilçesine bağlı Kuzkışla Köyü’ne ait yerleşik alan ve civarı sınır tespiti ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar görüşülerek karara bağlandı. İl Genel Meclisi toplantıları, bugün saat 13.30’da gerçekleşecek oturumla devam edecek.




Son Güncelleme: 04.11.2014 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.