Kira stopajı vergisi kalıcı olsun

TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, kira ödemelerindeki stopajın yüzde 20'den yüzde 10'a düşürüldüğünü hatırlattı.

27 Temmuz 2021 Salı 13:28
Kira stopajı vergisi kalıcı olsun

TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, kira ödemelerindeki stopajın yüzde 20'den yüzde 10'a düşürüldüğünü hatırlattı. Bu uygulama için emeği geçenlere teşekkür ederken, uygulamanın kalıcı olmasını önerdi.
Erdal, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Aslında bu indirimin sürekli hale getirilmesi gerekiyor. Temmuzun sonuna kadar uzatıldı. Biz bunun kalıcı olmasını istiyoruz, çünkü esnafımız uzunca bir süredir yeni yeni iş yapmaya başlıyor. Sektör temsilcileri olarak Devlet büyüklerimizden isteğimiz budur."

‘CİDDİ FEDAKÂRLIK SAĞLIYORUZ’

Mobilya sektöründe bazı ham madde fiyatlarının artmaya devam ettiğini belirten Erdal, Sonbahara doğru mobilya fiyatlarının artacağını öngördüklerini belirterek, şöyle devam etti:
"Ham maddeye gelen zamları mecburen yansıtmak zorundayız. Şu anda bu zamları yansıtmamayla ilgili mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımız bir an önce mobilya alışverişini yaparlarsa kazançlı çıkacak. Şu anda mağazalarımız ile imalatçıların iş birliğiyle bunu karşılıyoruz ama ciddi bir fedakarlık sağlıyoruz. Özellikle düğün yapacaklara ve yeni ev alanlara yardımcı olmak istiyoruz.

Sektör temsilcileri olarak her zaman dile getirdiğimiz gibi, hemşehrilerimizin yerli üretici ve mağazacılardan alış veriş yapmalarını özellikle rica ediyoruz. Yerli esnafın ve yatırımcının kazanması şehrinizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165