Maduro'nun Yardımcısı Çorum'da

Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı altın rafinerisinde incelemek yapmak için Çorum'a geldi

16 Ocak 2019 Çarşamba 15:58
Maduro'nun Yardımcısı Çorum'da

Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah, Türkiye ziyareti kapsamında bir altın rafinerisinde incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi.
İstanbul’dan özel uçakla Amasya-Merzifon Havalimanı'na gelen El Aissami Maddah’ın Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı karşıladı. Ziyarette dünyanın en büyük altın üretici olan Venezuela ile ticari işbirliği noktasında görüşmeler yapılarak neler yapılabileceği masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir araya gelmiş ziyarette iş insanı Ahmet Ahlatcı’nın sahibi olduğu rafineri hakkında Maduro’ya bilgi vermişti. Bu görüşmenin ardından Ahlatcı ile yakından ilgilenen Venezuela’nın Devlet Başkanı Maduro, ülkesindeki altınların işlenmek üzere Çorum’a gönderebileceklerini ifade etmişti.

İHA

Son Güncelleme: 16.01.2019 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ah Çorum ah 2019-01-16 23:45:17

Amasya’da karşılandı, gelecek yıla Yozgat’ta karşılanacak sayın tüm konuklarımız.