Markada ilk 45, şirkette ilk 50

Çorum şirket sayısının en yüksek olduğu ilk 45 il, marka başvurusunun en yüksek olduğu ilk 50 il arasında.

30 Ocak 2022 Pazar 11:13
Markada ilk 45, şirkette ilk 50

Çorum, Türkiye’de  şirket sayısının en yüksek olduğu ilk 45 il, marka başvurusunun en yüksek olduğu ilk 50 il arasında kayıtlara girdi.

TOBB 2021 yılı birikimli kurulan ve kapanan şirket verilerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Mersin, Kocaeli, Konya, Şanlıurfa, Adana, Muğla, Diyarbakır, Kayseri, Hatay, Tekirdağ,, Denizli, Sakarya, Aydın, Manisa, Mardin, Samsun, Aydın, Eskişehir, Balıkesir, Eskişehir, K.Maraş, Van, Batman, Malatya, Trabzon, Afyon, Çanakkale, Şırnak, Adıyaman, Yalova, Elazığ, Aksaray, Düzce, Çorum, Nevşehir, Sivas, Isparta, Uşak, Erzurum, Ordu, Osmaniye kurulan şirket sayısının en yüksek olduğu 45 il olarak kaydedildi.

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) 2021 yılı iller bazlı Marka Başvuru verilerini paylaştı.

Türkiye’de  marka başvurusunun en yüksek olduğu 50 il; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Kayseri, Mersin, Denizli, Muğla, Sakarya, Hatay, Balıkesir, Eskişehir, Samsun, Aydın, Manisa, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Trabzon, Afyon, Çanakkale, Malatya, Mardin, Kütahya, Isparta, Düzce, Sivas, Nevşehir, Ordu, Rize, Elazığ, Niğde, Çorum, Batman, Edirne, Van, Aksaray, Karaman, Yalova, Bolu, Kırklareli, Erzurum, Zonguldak, Osmaniye olarak sıralandı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2022-01-30 12:53:58

TÜRKİYEM'DE BÖLGESİNDE LİDER ÇORUM, ANCAK TÜRKİYEM'DE RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN CEZALI ŞEHİR DE ÇORUM. TÜRKİYEM'DE HEM HAVALİMANI, HEM DE DEMİRYOLU OLMAYAN TEK İL'DİR ÇORUM. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....