Mobilya sektöründen çağrı

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Murat Erdal, Çorumlular'ın mobilya ihtiyaçlarını yerli üreticilerden temin etmelerini istedi.

21 Eylül 2019 Cumartesi 15:44
Mobilya sektöründen çağrı

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Murat Erdal, mobilya sektörünün geleceğin sektörü olacağıın bildirdi.

Mobilya sektörünün inanılmaz bir yenilenme ve modernleşme dönemine girdiğini, bu dönemin sektörün geleceği açısından önemli bir süreç olduğunu düşündüklerini belirten Erdal, şöyle dedi; “Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından son açıklanan kentsel dönüşüm eylem planının mobilya sektörüne büyük katkı sağlayacağını tahmin ediyoruz. Meslek sahibi olmak isteyen gençlerimizin mobilya sektörüne giriş yapmalarını ve bu alanda kendilerine iş imkanı yaratmalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü bu sektör geleceğin sektörü olacaktır.

Ayrıca sektör temsilcileri olarak, Çorumlu hemşehrilerimizden her türlü mobilya ihtiyaçlarını karşılarken özellikle bu şehirde faaliyet gösteren işletmeleri tercih etmelerini istiyoruz. Yerli üreticinin ve esnafın güçlü olması istihdamın artmasına katkı sağlamakla birlikte, işsizliğin azalmasında en büyük etken olmaktadır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165