O arsa 5.9 milyona satıldı

Çorum Belediyesi tarafından Ayarık'ta muhammen bedeli 5 milyon 900 bin lira değerindeki arsanın satış ihalesi yapıldı.

24 Aralık 2021 Cuma 14:35
O arsa 5.9 milyona satıldı

Çorum Belediyesi tarafından Ayarık'ta muhammen bedeli 5 milyon 900 bin lira değerindeki arsanın satış ihalesi bugün gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda Encümen huzurunda gerçekleştirilen ihaleye bir talipli katıldı. İhaleye katılan Hasan Özsaraçoğlu 5 milyon 900 bin liralık arsaya 5 milyon 910 bin lira teklif verdi. İhalenin sonucu başkanlık makamının onayına sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-12-24 16:52:52

Sata sata bitiremedik şu arsaları maşAllah…Miras yediler sattığınız arsaların parası ile ne olur bir çorap fabrikası açın… Gençler, ihtiyacı olanlar çalışır;kendisine ,ailesine ekonomiye katkı sağlar… Bütün paralar betona,bedestene hana,hamama…Yeni bina yeni araba,yeni koltuk,yeni mobilya say say yetmiyor;yetmiyor saaaaatttt….

Avatar
Ali 2021-12-25 08:36:27

Belediye bağ arazisini ne yapacak kardeşim, tabiki de satacak. Kiraya mı versin :)