Ortaköy'e çifte müjde

Ortaköy’de doğalgaz fizibilite yapılırken, Güneş Enerji Santrali kurulması için çalışmalar başlatıldı.

27 Mart 2019 Çarşamba 13:11
Ortaköy'e çifte müjde

Ortaköy’de doğalgaz fizibilite yapılırken, Güneş Enerji Santrali kurulması için çalışmalar başlatıldı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yerel seçimlere günler kala ilçede uygulanacak olan projelerin ardı arkasının kesilmediğini bildirdi.

Mecitözü üzerinden Ortaköy’e ulaşacak olan doğalgaz için ÇorumGaz A.Ş. teknik ekibinin ilçenin belirli noktalarında teknik inceleme yaptığını belirten İsbir, seçim vaatleri arasında yer alan Güneş Enerjisi Santrali’nin de Çal ve Karatepe mevkiine kurulması için hazırlık yapıldığını duyurdu.

İsbir, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “İlçemizde yaşayan vatandaşımızın hasretle beklediği doğalgaz için fizibilite çalışmalarını başlattık, teknik ekip ile görüş alışverişinde bulunduk, kısa bir süre içerisinde de doğalgaz hattımızın ilçemize ulaşması için çalışmalar yaparak İlçe halkımızı daha rahat ve daha ekonomik bir yaşama kavuşturacağız. Ayrıca ilçenin Çal ve Karatepe mevkiine kurulacak olan Güneş Enerji Santrali’nin fizibilite çalışmalarını başlattık. Yaklaşık bir maliyet çıkardık, İlgili kurumların da desteğini alarak çok kısa bir süre içerisinde çalışmalarımız tamamlayacak ve kullanmış olduğumuz miktarı 3,5 yılda amorti ederek, ülke ekonomisine katkıda bulanacağız. İlçemize yeni bir gelir kapısı ve yeni bir istihdam sahası açmış olacağız.”

Son Güncelleme: 27.03.2019 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.