Şeker’de özelleştirme kaygısı!

Özelleştirmesi yeniden gündeme gelen şeker fabrikaları harekete geçti

15 Şubat 2018 Perşembe 17:03
Şeker’de özelleştirme kaygısı!

Şeker-iş Sendikası Şube Başkanı Sefer Kahraman, Şeker Fabrikalarının Özelleştirilmesinin yeniden gündeme gelmesi ve Ankara’da bu konuda yapılan çalışmaların hız kazanması nedeniyle iktidar ve muhalefet partilerinin il başkanlarını ziyaret etti.

Kahraman, yaptığı açıklamada, “Şeker-İş Sendikası Genel Merkezi ve Çorum Şubesi olarak biz de ülkemizin pancardan şeker elde edebilmesi köylümüzün pancar ekebilmesinin özünün kapatılması endişesi doğrultusunda Çorum Şeker-İş Sendikası yönetimi olarak başta iktidar partimizin il başkanı Sayın Av. Mehmet Karadağ,  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Ali Rıza Suludere ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Mehmet Akif Aras başkanlarla bir görüşme yaparak  kaygılarımızı ileteip gerekli dosyaları takdim ederek bilgi alış verişinde bulunduk. Ayrıca, sanayimizin genel durumunu belirten ek bir dosyayı da kendilerine takdim ettik.

Bu konuda bizlere gerekli ilgi ve alakalarından dolayı şahsım, çalışanlarımız ve çiftçilerimiz adına çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de gelişmeleri hep beraber değerlendireceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Öte yandan Şeker iş Sendikası Genel Merkezi de, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na özelleştirme kapsamındaki şeker fabrikalarının durumunu özetleyen içeren bir dosya gönderdi.

Son Güncelleme: 15.02.2018 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.