Üç fabrikanın temelini Cumhurbaşkanı atacak

Çorum’un Sungurlu İlçesi OSB'ye kurulacak barut, fişek ve kapsül fabrikalarının temelini Cumhurbaşkanı Erdoğan atacak.

09 Ağustos 2022 Salı 10:14
Üç fabrikanın temelini Cumhurbaşkanı atacak

Çorum’un Sungurlu İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulacak olan barut, fişek ve kapsül fabrikalarının temelini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan atacak.

13 Ağustos’ta Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentte düzenlenecek törenle Sungurlu’da kurulacak olan barut, fişek ve kapsül fabrikalarının da temelini canlı bağlantıyla atacak.

Goldforce Savunma Sanayi Sungurlu Barut Fabrikası Genel Müdürü Mehmet Tök, dün MKE AŞ ile yapılan sözleşmenin ardından OSB’de fabrikanın temel çalışmalarına başladıklarını belirtti. Barut Fabrikası Genel Müdürü Mehmet Tök, 13 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fabrikalarının temelini atacağını ifade etti.

Diğer taraftan 15 Mart 2023’te de fabrikaların açılışını yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyaretinde kendisine çok sayıda bakan, milletvekili ve bürokratın eşlik etmesi bekleniyor.(Sungurlu Gazetesi)

Son Güncelleme: 13.08.2022 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uzman 2022-08-09 12:54:20

Hayretler icindeyim..canli insan yasam alanina 50 km uzak olmali diyo kanun maddesi..nasil olacak bu?? Cevap versin yetkililer..organize sanayi alaninda mumkun degil bu aslaa

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-08-09 14:12:18

Bu HÜKÜMET'İN yatırımlar anlamında Çorum'a hiçbir faydası olmamıştır. Çorum kendi iş adamları sayesinde yatırımlar yapılmaktadır. Ahmet Ahlatçı ADİL KARAİSMAİLOĞLU 'NA Çorum Havalimanını beraber yapalım teklifinde bulunmuştur. Ancak yanıtı her zaman ki gibi ÇORUM' a yağmurlu hava da su yok. Çorum insanı da buna ayak uydurmuş HAVALİMANI sadece yolcu taşımacılığı gibi ne gerek var demiş, HÜKÜMETİN ekmeğine yağ sürmüştür. Ancak HAVALİMANI sadece insan taşımak için değil, büyük KARGO UÇAKLARI içindir. KARGO UÇAKLARI SANAYİCİMİZ İÇİN BÜYÜK AVANTAJ OLACAKTIR. MERZİFON ASKERİ HAVALİMANI OLDUĞU İÇİN BÜYÜK KARGO UÇAKLARI İNEMEZ. ÇORUM'UN GÜZEL İNSANLARINA BİR TÜRLÜ BUNU ANLATAMIYORUZ. ÇORUM'A HAVALİMANI DE, DEMİRYOLU DA ŞART ŞART ŞART. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. 20 SENEDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-09 16:23:42

FUAT OKTAY YOZGAT'A HAVALİMANI VE DEMİRYOLU YAPILDIĞINI VE ÇORUM'LU SANAYİCİ İŞ ADAMLARINA YOZGAT ORGANİZE SANAYİ SİTESİNE YATIRIM YAPIN FABRİKALARINI YOZGAT'A GETİRİN DEMEK İSTEMİŞTİR.FUAT OKTAY'A SORMAK İSTİYORUM, SİZE MAKAM VE MEVKİ VERİLDİĞİ ZAMAN SADECE KENDİNİZİ DÜŞÜNÜN DİYE VERİLMİYOR. BÜTÜN TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNÜN DİYE VERİLİYOR. HÜKÜMETİN İÇERİSİNDE VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'AYAKIN KİŞİLERİN ŞEHİR'LERİNDE YATIRIMLAR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR. ÖRNEK:ERZİNCAN, YOZGAT, KAHRAMANMARAŞ, ORDU, RİZE, TRABZON, ANTALYA VB. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. 20 SENEDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2022-08-09 12:09:31

Yakışır. Hayırlı uğurlu olsun inşAllah.

Avatar
Hasan 2022-08-09 13:33:06

İskilip e Akşemseddin, Şeyh Yavsi ziyaretine bekliyoruz

Avatar
Sağ görüşlü solcu mümin 2022-09-05 22:13:35

millet yapmayın daha kârlı diyecekler

banner165