İskilip’e TOKİ Projesi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip'in yeni TOKİ projesi kapsamına alındığını bildirdi.

15 Mayıs 2020 Cuma 15:24
İskilip’e TOKİ Projesi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TOKİ Başkanlığı’nın İskilip’e yapacağı konut projesi başvurularının 19 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

AK Parti iktidarı döneminde TOKİ tarafından çok ciddi bir konut hamlesi başlatıldığını ve halen de devam ettirildiğini hatırlatan Ceylan, Çorum'da neredeyse tüm ilçelerde uygulamaya konulan konut projeleri ile piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşların düşük taksit ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi yapıldığını dile getirdi.

İskilip’te geçtiğimiz yıllarda belediye tarafından tahsis edilen alanda toplam 7 bloktan oluşan 109 konut yapılmasına karar verildiğini hatırlatan Ceylan, ancak konutların yapılacağı alanın ilçe halkı tarafından kent merkezine uzak olduğu gerekçesiyle talep gelmemesi üzerine projenin gerçekleştirilemediğini kaydetti.

TOKİ'nin 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projelerini hayata geçirmeye devam ettiğini anlatan Ceylan, yaptıkları girişimler sonucu İskilip'te özellikle de emekliler ve dar gelirlileri kapsayan konutların inşa edilmesi için karar alındığını vurguladı.

Ceylan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak konutların ihalesini 19 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirileceğinin bilgisini paylaştı.

Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladığını hatırlatarak,

Çorum'un da her hizmetten olduğu gibi bu projeden de payına düşeni aldığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asıl 2020-05-15 16:26:07

Sayın vekil fabrika açılışları ne zaman yapılacak

Avatar
ferhat 2020-05-15 17:26:33

bizim vekil hiç görünürde değil . Çalışmayan vatandaşlara devlet desteği 1000 tl , Çalışmayan vekillere 25.000 tl

Misafir Avatar
İşçi 2020-05-16 05:12:40 @ferhat

Çalışmayan değil kardeşim çalışamayan. Bi hazmedemediniz gitti..

Beğenmedim! (1)
Avatar
Bayat 2020-05-16 00:24:04

Bizim vekilden ses çıkmıyor bayata ne yapacam diye daha iskilip bayat yolunu tamirini bitiremedi

Misafir Avatar
Bayat yolu sıkıntılı 2020-05-16 09:25:29 @Bayat

Sizin vekil bir sonraki seçimde 1.sıraya oynuyor.Olursa;Bayat yolunu unutun.Bir kaç kez yoldan geçtim.Yolun rehabiliteye ihtiyacı var.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kenan 2020-05-15 16:36:42

İskimip e bahçeli tip evler olabilir. Taha önce talipli çıkılmadı. İlçe meydana ve pa ar mıntıçazırda toplanıyor. Çdğu yende ormanlık bölgeler tjrcih edilir. Ancak bRadö tam

Avatar
iskilipli 2020-05-15 16:44:13

iskilip'e halk yardımları ile yapımı başlanan kaba inşaati yapılınca üniversiteye devir edilen binanın yapımı bitirilmeli TOKİ DEVİR ALMALI BU İNŞAATI VE BİR AN ÖNCE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNE BAŞLANILMALIDIR. YURT İHTİYACI MEVCUTTUR.
TOKİ YE DAHA ÖNCE TÜNEL MEVKİİNE YAPILACAK DİYE AÇIKLANMIŞTI. ANCAK TALEP OLMADI NİYE ŞEHİR MEYDANA KAYIYOR. HACIKARANİ BÖLGESİNE KAYIYOR. BAŞKA YERLERDE BAHÇELİK ORMANLIK YERLER TERCİH EDİLİR. ANCAK İLÇEDE ÇARŞIYA HASTANEYE YAKIN OLMASI TERCİH EDİLMEKTEDİR.Sakarya ilköğretim okulu eski binası yıpranıyor. değerlendirilmelidir. ÜNİVERSİTE NEDEN BU MİNTIKAYA ALINAMAZ. DÜŞÜNÜLMELİ. ŞEHİR MERKEZİ BURALAR BAHÇELİ MINTIKA NE BİLEYİM İNŞALALLAH İYİ OLUR.