23 Nisan’ı kutluyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün törenlerle kutlanacak.

23 Nisan 2019 Salı 00:13
23 Nisan’ı kutluyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da törenlerle kutlanacak.

Kutlama programı bugün saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak.10.30’da ise Atatürk Spor Salonu’nda bayram töreni gerçekleştirilecek.

Öğrenciler Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı, Emniyet ve Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret edecek.

BELEDİYE’DEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Her yıl 23 Nisan’da çocuklar için etkinlikler hazırlayan Çorum Belediyesi, bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı.

23 Nisan’da Çocuklara özel etkinlikler düzenleyeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, çocukların mutluluğunun kendileri için her şeyden önce geldiğini ifade etti.

Başkan Aşgın, "23 Nisan etkinlikleri Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde sabah 09.30’dan itibaren başlayacak. Düzenleyeceğimiz etkinliklerle çocuklarımız için eğlence dolu bir gün geçirecekler. 23 Nisan günü 09.30 – 17.30 arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerde çocuklarımızın doyasıya eğlenmesini hedefliyoruz. 23 Nisan şenliğinde çocuklarımıza balon, pamuk şekeri, kağıt helva, şişme oyun parkı, ahşap oyuncaklar dağıtacağız. Bunların yanı sıra gençlik konserleri, palyaçolar ve Hacivat-Karagöz oyunları da sahnelenecek. Tüm çocuklarımızı Buhara Kültür Merkezimize aileleri ile birlikte gönüllerince eğlenmeye davet ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 23.04.2019 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.