'4 yıldır kaderine terkedildi' iddiası

İskilip Belediyesi, 4 yıldır kaderine terk edildiğini iddia ettiği bir kamyonun itfaiye aracı olarak hizmete alınacağını duyurdu.

06 Eylül 2019 Cuma 14:52
'4 yıldır kaderine terkedildi' iddiası

İskilip’te 4 yıldır kaderine terkedildiği iddia edilen bir kamyonun itfaiye aracı olarak tekrar hizmete alınacağı açıklandı.

İskilip Belediyesi’nin kurumsal sitesinden yapılan kısa açıklamada, “4 yıldır kaderine terk edilerek atıl vaziyette bekletilen Ford markalı 10 teker Kamyon Belediye ekiplerimiz tarafından İtfaiye aracına çevriliyor. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

KONUYA AÇIKLIK GETİRİLMEDİ

Öte yandan İskilip Belediyesi'nin açıklamasında, geçtiğimiz dönemlerde alındığı tahmin edilen kamyonun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe olup olmadığı veya belediye kaynaklarından satın alınıp alınmadığı, 4 yıldır nerede bekletildiği gibi bilgilere açıklık getirilmemesi dikkat çekti.

Son Güncelleme: 06.09.2019 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.