Açılışı Bakan Yardımcısı yaptı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan açılış ve bir dizi ziyaretler yapmak üzere bugün Çorum’a gelecek

03 Şubat 2020 Pazartesi 10:36
Açılışı Bakan Yardımcısı yaptı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan açılış ve bir dizi ziyaretler yapmak üzere öğleden sonra Samsun'dan Çorum’a geldi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla Çorum Belediyesi’nin yaptığı 2 bin kapasiteli Kale Mahallesi semt spor salonu hizmete açıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Tufan Köse, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile spor camiasının hazır bulunduğu açılışa çok sayıda mahalle sakini de katıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Çorum Kalesi ziyareti, Dikiciler Arastası ve Velipaşa Hanı ve Hamam ziyareti, ikindi namazında Ulu Cami, Halk Kütüphanesi ziyareti ve son olarak Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’la görüşecek. Demircan, Başkan Aşgın ile bakanlıkla birlikte yapılan çalışmalar hakkında bir toplantı yapacak.

Son Güncelleme: 04.02.2020 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-02-03 20:49:04

Bu projeyi başlatanlarla bitirenler aynı karede olmalıydı.

Avatar
ahmet 2020-02-03 17:57:14

Muzaffer beyi çağırmayı düşünmediler mi. Siyasette vefasızlık bu kadar mı ? Hala onun bir sene önce bitirdiklerini açıyorlar. Vefa herkese lazım.

Avatar
Muzaffer bey geri gelsin 2020-02-03 23:05:40

Ben bir corumlu olarak suçu her neyse belli bile olmayan, belkide iftariraya uğramış olan sayın külcü yu yine belediye de görmek isterim. Külcü coruma değer katan tek baskandi