Ahlatcı çözüm için destek istedi

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'yi ziyaret ederek çiftçinin taleplerini aktardı.

11 Temmuz 2023 Salı 18:31
Ahlatcı çözüm için destek istedi

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, çiftçilerin taleplerini iletmek ve çözüm için adımlar atmak amacıyla eski Tarım ve Orman Bakanı TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'yi ziyaret etti. Ahlatcı, çiftçilerin karşılaştığı zorlukları aktardığını ve çözüm için destek talep ettiklerini bildirdi.

Ahlatcı yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Çiftçilerimiz, ülkemizin temel direklerinden biri ve tarıma dayalı ekonomimizin temel taşıdır. Üretimde verimlilik, pazarlama imkanları, destek politikaları gibi konular çiftçilerimizin gelişimine katkı sağlayacak şekilde ele alınmalıdır.
Hedefimiz, çiftçilerimizin daha iyi koşullarda üretim yapabilmeleri ve adil bir şekilde gelir elde etmeleridir. Bu doğrultuda, çiftçilerimizin taleplerinin çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çiftçilerimize destek olmak ve tarımsal kalkınmayı sağlamak için gereken adımları atacağımızdan emin olabilirsiniz.

Çiftçilerimize verdiğimiz değeri göstermek, tarım sektörümüzü güçlendirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Çorum'un tarım potansiyelini en üst düzeye çıkartacak ve çiftçilerimizin refahını artıracak çalışmalara imza atacağız.

Sizlerin de desteği ve katkısı ile Çorum'un tarımsal kalkınmasını sağlayacak adımları atacağımıza inanıyorum. Birlikte, güçlü ve bereketli bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2023-07-11 18:37:19

Valla fazla söze hacet yok Çiftçinin anasını ağlattıniz hala TMO ya randevu alma sıkıntı..

Avatar
İskilipden 2023-07-11 20:54:00

TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ
ÇORUM İSKİLİP BAYAT ÇANKIRI ARASI DUBLE yolu müjdeleri bekliyor İskilip Kale ve kale altı mağaralar restorasyonu sağlanmalı Üniversite Eğitim dönemine yetişecekmi

Misafir Avatar
İsmail 2023-07-11 21:36:52 @İskilipden

Memleketin bütün sorunu bumu iskilipte başka yapılması gereken şeyler yokmu gerçekten soruyorum bilmediğim için yoksa bu duble yollar yapılınca sizin tarlalarmı değerlenecek memleket yangın yeri gibi siz her haberin altına duble yol yaziyorsunuz

Beğenmedim! (0)
Avatar
dodurga 2023-07-12 11:26:37

çorum tarım ve hayvancılığının içine eden devrik müdür kim acaba!..

Avatar
...mış gibi 2023-07-12 12:50:41

Dostlar alışverişte görsün.

Avatar
Konu Mankeni 2023-07-12 00:46:25

İcraat bakalım kuru laf prim yapmıyor.

Avatar
SİÇMEN 2023-07-12 06:26:38

Aylık Çorum için ne yapıldı. Yapılacak değil. Çorumlu seçmeni bilgilendirilmesi gerekli.