AK Partili kadınlardan 24 Kasım etkinliği

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Ak parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Gülay Malatyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Dizi Etkinlikte Bulundu.

24 Kasım 2016 Perşembe 09:49
AK Partili kadınlardan 24 Kasım etkinliği

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir,
 Ak parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Gülay Malatyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Dizi Etkinlikte Bulundu.


AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri; İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaretin ardından Kale Mahallesi Kale Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki Öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederek Öğretmenler Gününü Kutladı. 


Meryem Demir “ Öğretmenlik mesleği zaten kutsaldır, özel eğitim öğretmenliği  de gösterilen fedakârlık ve öğrencilerle kurulan iletişimden dolayı kat kat kutsaldır.  Kur’an-ı Kerim’de Allah’uTeala’nın ilk emrinin de  ‘Oku!’  oluşu da eğitimin ve öğretmenliğin dinimizde ne kadar kutsal olduğunun göstergesidir.  Eğitimli bireyler ile toplumun ilerleyip yücelmesinde ve dünya ile rekabette gelişen beyinlerin artık en büyük silah olduğundan hareketle eğitimin önemi daha da artmıştır. Bu sebeple buna vesile olan öğretmenlerin dünya yarışında Türkiye toplumunu ileriye götürme misyonu artmıştır. Bizler inde bu sorumluluklarından dolayı onlara olan minnetimiz ve saygımız artmaktadır. Öğretmenler gününüzü kutlar ve çalışmalarınızda başarılar dilerim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 24.11.2016 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.