Akca yeniden atandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanı olarak atanan Hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca'nın atama kararı Resmi Gazete'de yayınlandı.

11 Ağustos 2023 Cuma 10:20
Akca yeniden atandı

Hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca, Cumhurbaşkanı Kararı ile  yeniden Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanı olarak atandı. Atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Aslen Çorum’un Osmancık ilçesinden olan Akca, 19 Nisan 2023 tarihli Kararname ile Cumhurbaşkanı tarafından Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı görevine atanmıştı. Yeniden ayrnı göreve getirilen Akca’nın atama kararı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Genel Müdürlük, Müsteşarlık, Başbakan Başdanışmanlığı, Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu Üyeliği ile 2022 yılı sonunda DSİ Genel Müdürlüğünden emekli olan Akca, son olarak AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Akca, uzmanlık alanı olan Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı görevini yürütüyor.

Son Güncelleme: 11.08.2023 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2023-08-12 11:48:24

bulunmaz hint kumaşı demmekki.madem senden başka o görevi yapacak kimse yok niye istifa ediyon.hemşehrim değil istesen babamın oğlu ol doğru tekdir